Sana Söz’ün Emniyet Amiri Erkan Petekkaya’dan ‘O Kız’ müjdesi! 7 ay sonra sürpriz karar

Yakın bir zaman sonra Kanal D’de yayın macerasına atılacak O Kız dizisine ekranların aranan siması Erkan Petekkaya katılıyor. 14 Aralık 2021 tarihinden bu yana herhangi bir dizi projesinin içerisinde yer almayan Erkan Petekkaya, Focus Film imzalı O Kız projesinde ‘Kadir’ karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Sana Söz’ün Emniyet Amiri Erkan Petekkaya’dan ‘O Kız’ müjdesi! 7 ay sonra sürpriz karar
Sana Söz’ün Emniyet Amiri Erkan Petekkaya’dan ‘O Kız’ müjdesi! 7 ay sonra sürpriz karar
GİRİŞ 14.07.2022 09:15 GÜNCELLEME 14.07.2022 09:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2 Kasım 2021 tarihinde yayın hayatına merhaba diyen ve yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği Sana Söz dizisinde sergilediği performansın ardından Erkan Petekkaya’nın yeni adresi belli oldu. Sertaç Sayın ve Ali Erkan Ersezer ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Sana Söz dizisinde üstlendiği ‘Emniyet Amiri Ömer’ karakteriyle isminden bahsettiren Erkan Petekkaya damga vuracak bir projeyle ekranlara dönüyor.

TRT1 Gönül Dağı’nın yapımcısı Ferhat Eşsiz’den ‘Modern Doğu Masalları’ müjdesi! Kadro açıklandıTRT1 Gönül Dağı’nın yapımcısı Ferhat Eşsiz’den ‘Modern Doğu Masalları’ müjdesi! Kadro açıklandı

Şenol Sönmez’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu Sana Söz’den sonra herhangi bir yapımda görünmeyen Erkan Petekkaya’nın Kanal D'nin yeni dizisi O Kız'da hangi karakteri oynayacağı kesinleşti. Bilindiği gibi usta oyuncu Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda, Benim Hala Umudum Var, Dila Hanım, Paramparça, Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi dizi projeleri sayesinde çok geniş kitlelere ulaşmıştı.

Oyuncu kadrosunda Ogeday Girişken, Dilin Döğer, Ayten Uncuoğlu, Asiye Dinçsoy, Münire Apaydın, Orhan Kılıç, Zeynep Sönmez gibi isimlerin yer alacağı O Kız dizisinde Erkan Petekkaya ‘Kadir’ rolüyle gümbür gümbür geliyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence bana göre bu adam kesinlikle Başrol olamaz
    Cevapla
  • Serhan 1 yıl önce Şikayet Et
    rol de olmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!