Kara Tahta'dan kaygılandıran haber! TRT1'in fenomen dizisinde çekimler niçin iptal edildi?

Son günlerde tekrardan artış göstermeye başlayan Covid-19 vakaları TRT1’in ilgiyle takip edilen dizi Kara Tahta’nın setini de vurdu. Çekimleri ÜS Yapım imzasıyla Edirne'de gerçekleştirilen Kara Tahta projesinde Korona Virüsü vakaları tespit edildi. Miray Daner'in ardından Furkan Andıç'ın da Covid-19'a yakalanması üzerine çekimlere ara verildi.

Kara Tahta'dan kaygılandıran haber! TRT1'in fenomen dizisinde çekimler niçin iptal edildi?
Kara Tahta'dan kaygılandıran haber! TRT1'in fenomen dizisinde çekimler niçin iptal edildi?
GİRİŞ 21.07.2022 11:43 GÜNCELLEME 21.07.2022 11:43
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

30 Mart’tan bu yana yayın hayatına devam eden Kara Tahta projesinden korkutan haber geldi. Başrollerini Miray Daner (Irmak Güngör) ile Furkan Andıç (Atlas Kandemir) ikilisinin paylaştığı Kara Tahta yapımında Korona Virüsü krizi yaşandı.

Bir Zamanlar Çukurova sonrası Vahide Perçin’den flaş karar! 2 yıl sonra Hakime Hanım’la dönüyorBir Zamanlar Çukurova sonrası Vahide Perçin’den flaş karar! 2 yıl sonra Hakime Hanım’la dönüyor

Erkan Birgören ve Tuna Görgün’ün senaryosunu kaleme aldığı Kara Tahta dizisinde iki oyuncunun birden Covid-19’a yakalandığı öğrenildi. Yapımcılığında Süreyya Yaşar Önal’ın bulunduğu Kara Tahta’nın başrol oyuncuları Furkan Andıç ve Miray Daner’in Korona Virüsü testi sonucu pozitif çıktı.

Ender Mıhlar’ın yönetmenliğini üstlendiği ve şimdiye kadar 13 bölüm yayınlanan Kara Tahta dizisinde tespit edilen Covid-19 vakaları sonrası çekimlere ara verildiğinin bilgisine ulaşıldı.

TRT’den yankı uyandıracak proje! Teşkilat-ı Mahsusa Trablus, Osmanlı tarihini aydınlatacakTRT’den yankı uyandıracak proje! Teşkilat-ı Mahsusa Trablus, Osmanlı tarihini aydınlatacak

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • Diken 1 yıl önce Şikayet Et
    TRT toplasan 1000 kişinin seyrettiği bunun gibi dizileri kaldırsa keşke gonuldaginin reklam arasında bile seyredilmez bu:)
    Cevapla
  • MURAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Gönül Dağ i butun dizileri pert etti.Izlemeyen varsa mutlaka baslasin.Benim izledigim en guzel dizi.
    Cevapla
  • Fani Kul 1 yıl önce Şikayet Et
    konusu neydi. vakit kaybı ve israf. kültürümüze ve tarihimize ışık tutan, aşksız meşksiz aile ortamına uygun dizilere önem versin trt. aşk konulu.açık saçık. abartılı dizi kanalı atv var zaten
    Cevapla
  • Darbeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok hacı o fox atv yancisi
    Cevapla
  • mrt clkr 1 yıl önce Şikayet Et
    ne virüsmüş be kapandık olamdı aşılanıyoruz gene aynı maske mesafe hijyen dendi hala bitmedi dünyadan bitmeden hiç bir yerde bitmez bu meret
    Cevapla
  • Çetin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence toplum kendi bağışıklığını bulacak öldürmeyen şey güçlendirir. Ne yaparsanız yapın güçlüler hayatta kalır doğanın kanunu bu DÜNYA NÜFUSU AZALACAK AMA SAVAŞ ,AMA HASTALIK YADA BÜYÜK BİR FELAKETLER ZİNCİRİ Allah yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • Evç 1 yıl önce Şikayet Et
    İzleyen var mı bu diziyi???
    Cevapla
  • Araştıran adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Diziden anlamadığın belli oluyor..
    Cevapla
  • ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    evet var. severek izliyoruz. sen fox izle :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye öyle bir adım attı ki! Çok sayıda ülke harekete geçebilir...
Süper Lig devi büyük oynuyor! Di Maria ve Hermoso