Kurtlar Vadisi Pusu oyuncusu Ertan Saban, gümbür gümbür geliyor! Gelsin Hayat Bildiğin Gibi'de...

Kurtlar Vadisi Pusu’da 2015 – 2016 yılları arasında rol alan ve üstlendiği ‘Gölge’ karakteriyle hafızalara kazınan Ertan Saban, Gelsin Hayat Bildiğin Gibi dizisiyle ekranlara dönüyor. Kurtlar Vadisi Pusu’da sarı saçları ve façalı kaşıyla özdeşleşen, projeye 13.sezonda dahil edilen Ertan Saban Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’de ‘Sadi Payaslı’ karakterini üstlenecek.

Kurtlar Vadisi Pusu oyuncusu Ertan Saban, gümbür gümbür geliyor! Gelsin Hayat Bildiğin Gibi'de...
Kurtlar Vadisi Pusu oyuncusu Ertan Saban, gümbür gümbür geliyor! Gelsin Hayat Bildiğin Gibi'de...
GİRİŞ 22.07.2022 12:08 GÜNCELLEME 22.07.2022 12:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yıllar önce Kurtlar Vadisi Pusu projesinde ‘Gölge’ lakaplı kötü bir karakteri oynayan ve senaryo gereği Polat Alemdar’la karşı karşıya gelen Ertan Saban’ın yeni adresi belli oldu. Kurtlar Vadisi Pusu’nun unutulmaz ismi Ertan Saban, Show TV’de BKM imzasıyla 21 Temmuz 2022 tarihinde dizi severlerin karşısına geçmeye hazırlanan Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’yle el sıkıştı.

Kuruluş Osman’ın Dündar Bey’i Ragıp Savaş Ben Bu Cihana Sığmazam’da! Ortalığı kasıp kavuracakKuruluş Osman’ın Dündar Bey’i Ragıp Savaş Ben Bu Cihana Sığmazam’da! Ortalığı kasıp kavuracak

Hem proje tasarımını hem senaristliğini Gani Müjde’nin üstlendiği ve görüntü yönetmenliğini ise Hakan Gencan’ın yaptığı Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’ye transfer edilen Ertan Saban’ın hangi rolü oynayacağı belli oldu.

Müziklerini Saki Çimen ve Uğur Ateş’in bestelediği ve yönetmenlik koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’yle anlaşma sağlayan Ertan Saban, Sadi Payaslı karakteriyle ekranlara dönüş yapacak.

Necati Akpınar’ın yapımcılığında bulunduğu dram türündeki Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’de Ertan Saban, kirli geçmişimi arkasında bırakıp coğrafya öğretmenliği görevini icra eden bir karakterle ekran önüne çıkacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ha bu zat devşirme mi..
    Cevapla
  • bayırbucak 1 yıl önce Şikayet Et
    hayır kardeşim kendisi evladı fatihan bir türk dedeleri erzurumdan osmanlı ile oraya yerleşmiş.üsküplü türk.
    Cevapla
  • S.Manas 1 yıl önce Şikayet Et
    Cahit yok mu ya. Adam bu meslekte zirveyi temsil ediyordu oysa. Ben bele bişey görmedim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi