2022 yeni başlayacak diziler belli oldu! Yeni başlayan Türk dizileri

Yeni başlayacak 17 yeni dizi Türk televizyonlarını kasıp kavuracak. Başrolünde oldukça sevilen oyuncuların yer aldığı yeni dizilerin 5'i Star TV'de, 4'ü ATV'de, 4'ü Fox TV'de, 2'si Show TV'de, 1'i Kanal D'de ve 1'i TRT1 ekranında seyirci ile buluşacak. İşte tüm detaylar...

2022 yeni başlayacak diziler belli oldu! Yeni başlayan Türk dizileri
2022 yeni başlayacak diziler belli oldu! Yeni başlayan Türk dizileri
GİRİŞ 11.08.2022 11:37 GÜNCELLEME 11.08.2022 11:37
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

2022'nin kış sezonu Eylül itibariyle başlıyor. Yaz döneminin kapanıp yeni sezona başlanmasıyla birçok kanal yeni dizisini piyasaya sürecek. Hazırlıkları devam eden diziler hakkında bilgiler paylaşılmaya başlandı. 

Başlayacak 17 yeni dizi şöyle:

  • Star TV'de 5 dizi (Yalı Çapkını, Gecenin Ucunda, Cennet Koyu, Hanedan ve Kral Kaybederse),

  • Kanal D'de 1 dizi (O Kız),

  • TRT1'de 1 dizi (Mevlana),

  • ATV'de 4 dizi (Ben Bu Cihana Sığmazam, Hakime Hanım, Bir Küçük Gün Işığı ve Ateş Kuşları),

  • Show TV'de 2 dizi (Kızılcık Şerbeti, Yeni İstanbul) ve

  • Fox TV'de 4 dizi (Aslan Parçası, Ayşegül Harikalar Diyarında, Kusursuz Kiracı ve Zengin Kız)

İşte merakla beklenen diziye ilişkin detaylar...

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman? Oyuncu kadrosuBen Bu Cihana Sığmazam oyuncuları kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman? Oyuncu kadrosu

ATV ekranında seyirciyle buluşmaya hazırlanan Ben Bu Cihana Sığmazam, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın devamı niteliğinde. Başrolünde Oktay Kaynarca'nın bulunduğu dizi, daha şimdiden heyecan oluşturdu. 

HAKİME HANIM

Hakime Hanım oyuncuları kimdir? Hakim Hanım dizisi ne zaman?Hakime Hanım oyuncuları kimdir? Hakim Hanım dizisi ne zaman?

ATV'nin bir diğer yeni dizisi ise Hakime Hanım. Geçtiğimiz Sezon Hakim dizisi ile adından söz ettiren kanal, bu kez de Hakime Hanım ile sezona damga vurmayı hedefliyor. Dizinin başrolünde ise Vahide Perçin bulunmaktadır. 

MEVLANA

Mevlana dizisi oyuncuları kimdir? Mevlana dizisi ne zaman? Mevlana dizisi oyuncuları kimdir? Mevlana dizisi ne zaman?

Biyografi dizileri ile tarihi kişilikleri ülkeye tanıtan TRT1 bu kez de tasavvufun temsilcilerinden olan Mevlana Celaleddin-i Rumi'yi anlatan bir dizi ile geliyor. Kadrosunda birçok başarılı oyuncunun bulunduğu dizinin başrolünde Bülent İnal yer alıyor. 

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI

Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları kimdir? Bir Küçük Gün Işığı ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosuBir Küçük Gün Işığı oyuncuları kimdir? Bir Küçük Gün Işığı ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosu

Çekimlere İtalya'da başlayan bir diğer ATV dizisi de Bir Küçük Gün Işığı. Başrolünde Berk Oktay ve Seray Kaya'nın yer aldığı dizi, dram türünde piyasaya giriş yapmaya hazırlanıyor. 

ATEŞ KUŞLARI

Daha önce Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman ve Destan dizileri ile dizi sektörüne damga vuran Bozdağ Yapım şimdi de Ateş Kuşları dizisinin hazırlıklarına devam ediyor. ATV'de yayınlanacak olan diziye ilişkin detaylı bildi henüz verilmedi. 

O KIZ

O Kız dizisi oyuncuları kimdir? O Kız ne zaman başlayacak? O Kız dizisi konusu...O Kız dizisi oyuncuları kimdir? O Kız ne zaman başlayacak? O Kız dizisi konusu...

Kanal D'de yayın hayatına hazırlanan dizi ise O Kız. Senaryosu ile bir hayli dikkat çeken O Kız dizisinin başrolünde ise Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğlu ve Ogeday Girişken bulunmaktadır. 

GECENİN UCUNDA

Gecenin Ucunda oyuncuları kimdir? Gecenin Ucunda dizisi ne zaman başlayacak?Gecenin Ucunda oyuncuları kimdir? Gecenin Ucunda dizisi ne zaman başlayacak?

Türk dizi sektöründe, Türk romanlarından uyarlama yapılan yeni bir dizi de Gecenin Ucunda dizisi. Peride Celal'in romanından uyarlanan dizi Star TV ekranında seyirci ile buluşacak. Dizinin başrolünde ise Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu ikilisi yer alıyor. 

KUSURSUZ KİRACI

Kusursuz Kiracı dizisi oyuncuları kimdir? Kusursuz Kiracı ne zaman? Konusu...Kusursuz Kiracı dizisi oyuncuları kimdir? Kusursuz Kiracı ne zaman? Konusu...

Fox TV'de yayınlanmaya başlayacak olan Kusursuz Kiracı da konusu ile dikkat çekti. Bir apartmanda geçen hikayeleri anlatan Kusursuz Kiracı dizisinin başrolünde Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü yer alıyor. 

CENNET KOYU

Cennet Koyu dizisi ise Star Tv ekranında yayınlanmaya başlayacak olan diziler arasında. Dizinin başrolünde ise Melisa Aslı Pamuk yer alıyor. 

KRAL KAYBEDERSE

Kral Kaybederse Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanları arasında. Ünlü yazarın önceki somranı Camdaki Kız da diziye uyarlanmıştı. Bu yeni dizi ise, Star TV'de yayınlanması planan diziler arasında. Diziye ilişkin bilgiler henüz paylaşılmadı. 

HANEDAN

Hanedan dizisi de Star TV'nin dizileri arasında. Diziyle ilgili bilgiler önümüzdeki günlerde netleşecek. 

YALI ÇAPKINI

Yine Yalı Çapkını dizisi de Star TV'nin yayınlayacağı diziler arasında. Bilgilerin ve oyuncu kadrosunun ilerleyen günlerde belli olacağı düşünülüyor. 

KIZILCIK ŞERBETİ

Show TV ekranında yayınlanmaya başlayacak olan Kızılcık Şerbeti iel ilgili bilgiler de henüz verilmedi. 

YENİ İSTANBUL

Yeni İstanbul dizisi de yine Show TV dizileri arasında. Diziyle ilgili detaylar önümüzdeki günlerde belli olacak. 

ASLAN PARÇASI

Fox Tv ekranında yayın hayatına hazırlanan Aslan Parçası dizisi ile ilgili bilgiler de şimdilik netlik kazanmadı. 

AYŞEGÜL HARİKALAR DİYARINDA

Fox TV'de yayınlanacak olan Ayşegül Harikalar diyarında dizisi ile ilgili bilgiler de henüz belli olmadı.

ZENGİN KIZ

Zengin Kız dizisi de yine Fox TV ekranında seyirci ile buluşacak. Bu diziye ilişkin bilgiler de ilerleyen günlerde belli olacak. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 13
  • tansiyon 1 yıl önce Şikayet Et
    kasıp kurur mu YOKSA TANSİYONLARIMIZI MI FIRLATIR bilinmez...
    Cevapla
  • hüsnü 1 yıl önce Şikayet Et
    lanet olası diziler. millettin maneviyatını mahvettiler. faydasız boş beleş işler. medyanın kazanma araçları. yazık milletin o değerli zamanına
    Cevapla
  • YUSUF 1 yıl önce Şikayet Et
    Milletimizin aile yapısına vurulacak 17 tane daha neşter olduğuna adım gibi eminim
    Cevapla
  • isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    17 tane bos dizi desenize şuna!
    Cevapla
  • Reiis 1 yıl önce Şikayet Et
    ana konuları ne olursa olsun bir iki bolüm sonra hepside kadının peşinde koşan erkek veya erkeğin peşinde koşan kadın saçmalığına bağlarlar uzay filmi çekdseler uzayda aşk yaşatırlar savaş filmi çekseler savaşın ortasında aşk yaşatırlar.bu millet hangi ara böyle aşk böcüğü oldu analadım...
    Cevapla
  • ediz 1 yıl önce Şikayet Et
    kadınlar, genç kızlar aşk böcüğü... Bu ülkenin yüzde 50 si eder. Dizi izleyicilerinin yüzde 85-90 ı eder. Eşlerinizin, kızlarınızın duygusal ihtiyaçlarını karşılarsanız bu diziler değişir. Kadınlar bu hikayelere yüz vermez. Üretime yönelir. Gençlerimiz kariyer planlaması yapar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler