Kuruluş Osman’ın Tekfur Basileus’undan müjdeli haber! Gecenin Ucunda'yla ortalığı sallayacak

Hem Türkiye’den hem dünyanın birçok ülkesinden hayran kitlesine sahip Kuruluş Osman’da ‘Tekfur Basileus’ karakteriyle nam salan Levent Özdilek’tan müjdeli haber geldi. Yayına girdiği her hafta tüm kategorilerde zirveye oturan Kuruluş Osman dizisinin iddialı ismi Levent Özdilek, Star TV’de dizi tukunlarının karşısına geçecek olan Gecenin Ucunda ile sözleşme imzaladı.

Kuruluş Osman’ın Tekfur Basileus’undan müjdeli haber! Gecenin Ucunda'yla ortalığı sallayacak
Kuruluş Osman’ın Tekfur Basileus’undan müjdeli haber! Gecenin Ucunda'yla ortalığı sallayacak
GİRİŞ 03.08.2022 09:29 GÜNCELLEME 03.08.2022 09:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Total, AB ve ABC olmak üzere bütün kategorilerde birinciliği göğüsleyen ve tahtını kimseye kaptırmayan Kuruluş Osman’ın sevilen oyuncusu Levent Özdilek’ten hayranlarını sevindiren haber geldi. Kuruluş Osman’ın 90 – 92 bölümleri arasında Yarhisar Kalesi Tekfuru ‘Basileus’ karakteriyle izleyenlerin ilgi odağına giren Levent Özdilek, Star TV’de seyircisini ağırlayacak Gecenin Ucunda ile anlaşma gerçekleştirdi.

TRT1'in romantik dizisi Seni Kalbime Sakladım'dan hüsrana uğratan haber! 11 Ağustos'ta...TRT1'in romantik dizisi Seni Kalbime Sakladım'dan hüsrana uğratan haber! 11 Ağustos'ta...

Kuruluş Osman dizisinin yanı sıra Kırmızı oda, Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, Meleklerin Aşkı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz,  Adı Mutluluk ve Kavak Yelleri gibi projelerde kameralar karşısına geçen Levent Özdilek, verdiği aranın ardından Gecenin Ucunda’yla ekranlara bomba gibi dönüyor.

Yeni sezonda Star TV’de iddialı bir çıkış yakalamak isteyen Gecenin Ucunda dizisinin senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür ikilisi kaleme alacak. Barış Erçetin’in yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilecek olan Gecenin Ucunda projesinin yapımcılığını ise Alim Yapım ile TMC Film ortalaşa yürütecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Nazım 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet hemde çok güzel bı flim
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav gerçekten bu dizinin çok tuttuğuna inanıyor musunuz?
    Cevapla
  • RONİA 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok...
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    İllede Diriliş Ertuğrul
    Cevapla
  • Zor iş 1 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğrul
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...