Hakime Hanım hakkında inanılmaz karar! Vahide Perçin'in dizisinde beklenmedik gelişme

Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra herhangi bir projenin içerisinde yer almayan Vahide Perçin’in yakın bir zaman önce Hakime Hanım dizisiyle sözleşme imzaladığı ortaya çıkmıştı. Ancak tecrübeli oyuncunun oynayacağı Hakim Hanım dizisi için flaş bir karara imza atılarak hem adında hem de başrol oyuncusunda değişikliğe gidildi.

Hakime Hanım hakkında inanılmaz karar! Vahide Perçin'in dizisinde beklenmedik gelişme
Hakime Hanım hakkında inanılmaz karar! Vahide Perçin'in dizisinde beklenmedik gelişme
GİRİŞ 09.08.2022 09:19 GÜNCELLEME 09.08.2022 09:19
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

2 yıl aranın ardından ekranlara dönüş yapmak için gün sayan Vahide Perçin’in dizisi Hakime Hanım’da köklü değişiklikler yapılması izleyenleri şoke etti. Senaryosunu Ayfer Tunç’un kaleme aldığı Hakime Hanım’da Vahide Perçin’in partneri olarak Cem Davran seçilmişti. Ancak dizi daha yayınlanmadan başrol oyuncusunda değişiklik yapıldı ve Cem Davran yerine Mustafa Uğurlu’nun getirilmesi kararı alındı.

TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon fragmanı tüyleri diken diken etti! Kabe’de ettiği dua…TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon fragmanı tüyleri diken diken etti! Kabe’de ettiği dua…

Tüm bunların yanı sıra Timur Savcı ile Burak Sağyaşar tarafından kurulan TIMS&B Productions imzasıyla ATV’de yayına girecek olan Hakime Hanım projesinin isminde de değişikliğe gidildi. Emre Aybek’in yönetmenliğini üstlendiği ve ABD yapımı Your Honor’dan uyarlanan Hakime Hanım dizisinin yeni adı ‘Benim Mutlu Ailem’ olarak belirlendi. Çekimleri İstanbul’da yapılacak olan Hakime Hanım’ın başroldeki ismi Vahide Perçin, ‘Hakime Ülkü’ karakteriyle ortalığı kasıp kavurmaya geliyor. Oyuncu kadrosunda Vahide Perçin ile Mustafa Uğurlu'nun yanı sıra gibi Cem Sürgit, Feyza Sevil Güngör, Yusuf Çim, Kaan Yıldırım gibi isimlerin de bulunacağı Hakime Hanım dizisi yeni sezonda iddialı bir çıkış yapmaya hazırlanıyor.

TRT1'in romantik dizisi Seni Kalbime Sakladım'dan hüsrana uğratan haber! 11 Ağustos'ta...TRT1'in romantik dizisi Seni Kalbime Sakladım'dan hüsrana uğratan haber! 11 Ağustos'ta...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Mehmet ALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    ATV ye sesleniyorum. Bu gezicileri daha ne kadar ihya edeceksiniz. Cem DAVRAN nın son sosyal medya paylaşımları ortada. Oyunculuk deseniz yerlerde. Klasik oldu. Kendini geliştirme yok. O diziyi izlemem ben. Cem davran ı hiç bir izleyici istemez.
    Cevapla
  • Galete 1 yıl önce Şikayet Et
    Dilimizde cinsiyet ayrımı yokken mesleklerde,mudire, hakime gibi cinsiyet belirtilmesini uygunsuz buluyorum. Film ismi olarak ta uygunsuzdu. Ama belliki bir cok sıkıntılar olacak simdiden başlamış.
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    neden miş. İki cins vardır. Kadın ve Erkek. Bey ve hanımefendi deriz. Hakime ve müdüre nin hakaret yanı mı var.
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalamışsın...
    Cevapla
  • Mahallenin Delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    O isimler arapça dil yapısından kaynaklanır hani 1200 yıldır müslümanız biz senin dininiz ne bilmiyorum. Ama biz kurandan dolayı arapçayı benimsemişiz ve birçok kelimeyi kendi sesimizle türkçeleştirmişiz nihat sami banarlının dediği gibi kelime kökeni arapça olsada sesi vurgusu türkçeleşmiştir. Ve arapçada her kelime kadın yada erkek olarak belirtilir eşyalarda dahil dilin özelliği o aman neyse ya sana laf mı anlatayım hızlı yazacam diye de katlettim tüm kuralları kusura bakma
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten sorun da o .. dilimizde cinsiyet ayrımı yok ama hemen hemen her dilde var.. Arapça, fransızca, ibranice, almanca, ingilizce, farsca, rusça, tüm skandinav dilleri. vs.. laf sözylediğinde anlayan belli oluyor. öbür türlü ortaya konuşuluyor. daha önce vardı bizde
    Cevapla
  • RONİA 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizi başlamadan fauller geldi....TRT de ise devlet katkısı ile tutmayan dizileri destekler....özel kanallarda zor....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması