Alparslan Büyük Selçuklu’da Barış Arduç'un yeni partneri şoke etti! Herkes için sürpriz oldu

Yeni sezon fragmanıyla yoğun bir ilgi gören ve kısa bir süre içinde yüzbinlerce kişinin izlediği Alparslan Büyük Selçuklu’da Barış Arduç’a hangi partnerin eşlik edeceği oldukça merak ediliyordu. TRT1’de heyecan dolu anların bitip tükenmediği Alparslan Büyük Selçuklu’da Barış Arduç’un üstlendiği Sultan Alparslan karakterinin eşi Seferiye Hatun’u oynayacak isim netlik kazandı.

Alparslan Büyük Selçuklu’da Barış Arduç'un yeni partneri şoke etti! Herkes için sürpriz oldu
Alparslan Büyük Selçuklu’da Barış Arduç'un yeni partneri şoke etti! Herkes için sürpriz oldu
GİRİŞ 12.08.2022 13:06 GÜNCELLEME 12.08.2022 13:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Henüz genç bir yaşta olmasına rağmen birbirinden iddialı yapımlarda rol alma fırsatı yakalayan, performansıyla izleyenlerin takdirini toplayan Kayra Zabcı, Akli Film imzalı Alparslan Büyük Selçuklu’ya transfer edildi. Muhteşem Yüzyıl’da Rüstem Paşa ile Mihrimah Sultan’ın kızı ‘Ayşe Hümaşah Sultan’ karakteriyle geniş kitlelerin yakından tanıdığı bir isim haline gelen Kayra Zabcı, Alparslan Büyük Selçuklu’yla sözleşme imzaladı.

Yalnız Kurt 2. sezon öncesi 'Barış Serbey' bombası patladı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan...Yalnız Kurt 2. sezon öncesi 'Barış Serbey' bombası patladı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan...

Yönetmenlik koltuğunda Emrah Şendur ile Ece Tahtalıoğlu Pertez ikilisinin oturduğu, Saran Studios ve Stellar Yapım imzasıyla TV8’de yayına giren günlük dizi Canım Annem’den sonra herhangi bir projede görünmeyen Kayra Zabcı’nın Alparslan Büyük Selçuklu’da hangi rolü oynayacağı belli oldu. Yapımcılığını OGM Pictures şirketinin kurucusu Onur Güvenatam’ın üstlendiği Doğduğun Ev Kaderindir’de ‘Yasemin’ rolüyle tüm dikkatleri üzerine çeken Kayra Zabcı, Alparslan Büyük Selçuklu’nun Seferiye Hatun’u olacak.

TRT Hür dizisi için Diriliş Ertuğrul yıldızına sürpriz teklif! Tüm bildiklerinizi unutturacakTRT Hür dizisi için Diriliş Ertuğrul yıldızına sürpriz teklif! Tüm bildiklerinizi unutturacak

Vatanım Sensin, Gülperi, Küçük Ağa, Harem gibi projelerde de kameralar karşına geçen Kayra Zabcı, Alparslan Büyük Selçuklu’da Sultan Alparslan’ın eşini oynamaya hazırlanıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu fragmanında eşsiz görüntüler! Heyecanı iliklerinizde hissedeceksinizAlparslan Büyük Selçuklu fragmanında eşsiz görüntüler! Heyecanı iliklerinizde hissedeceksiniz

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Orhan Karaman 1 yıl önce Şikayet Et
    Soru şu... Tarihi olaylara sadık kalınarak tarihi dizi mi yapılıyor yoksa dizi çekebilmek için tarih mi uyduruluyor? Partner monte etmek ( 2 yabancı kelime yan yana nedense ) demek diziye göre tarih uydurmak demektir . Başta diriliş olmak üzere güya tarihi olduğu söylenen ve cılkı çıkartılan hiç bir diziyi seyretmedim, aileme de seyrettirmedim. Tarih tarih kitaplarından öğrenilir, ticari dizilerden değil.
    Cevapla
  • halıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    çok aramışlar mı acaba
    Cevapla
  • ahsen 1 yıl önce Şikayet Et
    kılıç kin nefret ölüm filmleri abd yapar bütün dünyaya satardı sıra türkiyede türkiye yeni abd olma peşinde
    Cevapla
  • hasso 1 yıl önce Şikayet Et
    sabır ya rabbi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor