Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ilk kez bir dizide buluşuyor! Kral Kaybederse’de dev transfer

Sıkı bir tempoda çalışmaların yürütüldüğü Kral Kaybederse projesiyle el sıkışan Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni partneri ortalığı salladı. Yeni yayın döneminde Star TV’de ekran hayatına adım atacak Kral Kaybederse yapımında Kıvanç Tatlıtuğ’a Serenay Sarıkaya’nın eşlik edecek olması sevenlerini heyecanlandırdı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ilk kez bir dizide buluşuyor! Kral Kaybederse’de dev transfer
Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ilk kez bir dizide buluşuyor! Kral Kaybederse’de dev transfer
GİRİŞ 11.08.2022 13:09 GÜNCELLEME 11.08.2022 13:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Aradan uzun seneler geçtikten sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat ikilisinin Start TV’de ekran macerasına atılacak Kral Kaybederse isimli projede bir araya geleceği söylentisi yayılmıştı. Ancak Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleme aldığı Kral Kaybederse adlı romanından uyarlanan, tıpkı Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda gibi etki bıraktırmayı hedefleyen Kral Kaybederse hakkında şaşırtıcı bir iddia ileri sürüldü.

TRT1 Teşkilat’a EDHO'dan coşkulandıran transfer! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından...TRT1 Teşkilat’a EDHO'dan coşkulandıran transfer! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından...

2008 – 2010 tarihleri arasında AY Yapım imzasıyla Kanal D’de yayına giren, toplamda 2 sezon ve 79 bölümden oluşan Aşkı Memnu projesinde başrolleri paylaşan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un Kral Kaybederse’de yeniden bir araya gelmesi beklense de çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Medya Tava'nın haberine göre, yönetmenlik koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı’nın oturduğu ve OGM Pictures imzasıyla dizi tutkunlarını ağırlayacak Kral Kaybederse’de Kıvanç Tatlıtuğ’un partnerinin Serenay Sarıkaya olacağı ifade edildi. Daha önce aynı markanın reklam yüzü olan, lakin daha önce hiçbir projede beraber yer almayan Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya hakkındaki iddia hayranlarının coşkusunu ikiye katladı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Yooo heyecan meyecan yok ikisinide sevmem
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı