O Kız fragmanında Erkan Petekkaya’dan tüyleri diken diken eden performans! 5 yaşındaki çocuk...

Focus Film imzasıyla Kanal D’de yayın hayatına merhaba diyecek olan O Kız dizisinin fragmanında Erkan Petekkaya’nın oyunculuk performansı izleyenlerin ilgi odağına girdi. O Kız’da tıpkı 5 yaşında bir çocuk gibi davranan ve hikayesiyle yürekleri paramparça eden Erkan Petekkaya izleyenlerden tam not almayı başardı.

GİRİŞ 11.08.2022 15:57 GÜNCELLEME 11.08.2022 15:57

Focus Film şirketinin sahibi Nilgün Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği ve sayılı günler sonra Kanal D’de etkileyici sahneleriyle seyircisine unutulmayacak dakikalar yaşatacak O Kız’ın fragmanı yayınlandı. Yönetmenlik koltuğunda Özlem Günhan’ın oturduğu ve senaristliğini Sırma Yanık’ın üstlendiği O Kız projesinin fragmanında Erkan Petekkaya’nın sergilediği performans tüyleri diken diken etti.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ilk kez bir dizide buluşuyor! Kral Kaybederse’de dev transferKıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ilk kez bir dizide buluşuyor! Kral Kaybederse’de dev transfer

Kadir karakteriyle farklı bir soluk getirecek Erkan Petekkaya’nın senaryo gereği beş yaşında çocuk gibi davranması seyircisi tarafından büyük bir dikkatle izlendi. İçleri sızlatan konusuyla izleyenleri etkisi bıraktıracak olan ve bir baba ve kızın başından geçen dram yüklü olayları gözler önüne serecek O Kız yapımının fragmanı beğeni yağmuruna tutuldu.

Hem güçlü senaryosuyla hem iddialı kadrosuyla isminden geniş kitlelere bahsettiren O Kız dizisinde, Erkan Petekkaya ile Dilin Döğer ikilisinin yakaladığı uyum da ekran başındakileri hayran bıraktırdı.

TRT1 Teşkilat’a EDHO'dan coşkulandıran transfer! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından...TRT1 Teşkilat’a EDHO'dan coşkulandıran transfer! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti