TRT1’in yeni dizisi Selma’dan heyecanlandıran haber! Kırmızı Oda'nın devini ağırlayacak

TV8’de 2020 – 2022 yılları arasında yayınlanan Kırmızı Oda’da psikiyatrist ‘Manolya Yadigaroğlu’ karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Binnur Kaya, TRT1’in yeni dizisi Selma’yla anlaşma sağladı. Kırmızı Oda’nın yanı sıra Avrupa Yakası, Türk Malı, Aramızda Kalsın, Yabancı Damat gibi projelerde boy gösteren Binnur Kaya, Selma dizisiyle izleyenleri bir kez daha ekrana kilitleyecek.

TRT1’in yeni dizisi Selma’dan heyecanlandıran haber! Kırmızı Oda'nın devini ağırlayacak
TRT1’in yeni dizisi Selma’dan heyecanlandıran haber! Kırmızı Oda'nın devini ağırlayacak
GİRİŞ 18.10.2022 15:04 GÜNCELLEME 18.10.2022 15:04
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İddialı projelerine bir yenisini daha ekleyen TRT1, yönetmenlik koltuğunda Osman Taşçı’nın oturacağı Selma dizisini dizi severlerle buluşturacak. Erol Avcı’nın kuruculuğunu üstlendiği TMC Film imzasıyla yayına girecek olan Selma dizisine Kırmızı Oda’nın Doktor Hanım’ı Binnur Kaya transfer edildi.  

Avrupa Yakası’nda ‘Şahika Koçarslanlı/Dilber Hala, Türk Malı’nda ‘Abiye Kuzu’, Yabancı Damat’ta ‘Nazire Demir’ ve Aramızda Kalsın’da ‘Hüsne Celepoğlu’ karakteriyle ekran önüne çıkan Binnur Kaya, yeni sezonda Selma dizisinde yer alacak.

Kurtlar Vadisi Terör'ün Abdülhey’i TRT Teşkilatı Mahsusa Trablus’a geliyor! Ortalığı yıkıp geçecekKurtlar Vadisi Terör'ün Abdülhey’i TRT Teşkilatı Mahsusa Trablus’a geliyor! Ortalığı yıkıp geçecek

Son olarak Kırmızı Oda’yla isminden geniş kitlelere bahsettiren Binnur Kaya, Vanlı bir genç kız ile beşik kertmesinin başından geçen olayları gözler önüne serecek olan Selma dizisiyle ekranlara bomba gibi dönüyor. Selin Tunç’un senaryosunu kaleme alacağı Selma projesinin oyuncu kadrosunda Binnur Kaya’nın haricinde Zeynep Çamcı, Olgun Toker ve Ecem Erkek’in de olacağı öğrenildi.

Hazırlık sürecinin hız kesmeden sürdüğü, hem konusuyla hem kadrosuyla şimdiden izleyenlerin dikkatini üzerine çeken Selma dizisinin ekibinin önümüzdeki günlerde sete çıkması bekleniyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • sİsci 1 yıl önce Şikayet Et
    trt dizilerinin en sevdiğim yanı devlet dizileri olduğu için aileye önem veren sebatlı diziler olması, şımarıklıktan uzak sahneler, duygusal ve varlığın ve yokluğun kıymetini yüzeysel ama yerinde seyirciye didaktik şekilde işleyen yapılara sahip olması.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimin gönlü kimde, dizisi olacak gibi. Bütün kadın karakterler esas oğlana aşık. Erkek karakterler esas kıza. Brezilya dizilerini geçti bizim diziler.
    Cevapla
  • Fatma özsoy 1 yıl önce Şikayet Et
    KALK GİDELİM formatında bir dizi istiyoruz.... Hatta ekip bile aynı olabilir.... Yeterince ağlıyoruz zaten.... Birazcık mutlu olmak bizim de hakkımız..... TRT LÜTFEN, KALK GİDELİM FORMATINDA BİR DİZİ YAPIN.......
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    trt kuruluşundan 2000 li yıllara kadar genelde aile kurumlarına hitap eden diziler yayınlardı 2000 lerden sonra yavaş yavaş evrildi en iyi dizi dediğimiz ertuğrulda dahi aile yapısını bozan o Onu sevdu Bu onu sevdi aslında bunun sevdiği şuydu (üfff kafam karıştı) gibi reyting almaya çalıştı hele en son dizisi kara tahta tam bir facia dizinin ismine bakınca bir eğitim görüyorsun ama dizide birilerinin aşk ihtiras kaypaklık saçma sapan öğrencilik işlenmiş onun için ne kadar allayıp pullasanızda içinde muhakkak herkes birbirine aşık çeşitli entrikalar falanlar filanlar senaryosu çıkacaktır
    Cevapla
  • korhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorum sakami yoksa gerçek yorumunu deisik bir yorum milyonlarca insan tam tersini düşünür bende dahil. Sene 2000 e kadar ne baktık trt de ahlak bozan yabancı dizilere baktık.
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çarlinin meleklerini, yılbaşı dansözlerini izlemedin herhalde kardeş...
    Cevapla
  • Günlük Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kalk Gidelim gibi bizi haftalık stresten uzaklaştıran bir dizi yapamadınız , iyice psikolojimizi bozacaksınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti