Kurtlar Vadisi Terör'ün Abdülhey’i TRT Teşkilatı Mahsusa Trablus’a geliyor! Ortalığı yıkıp geçecek

Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Terör ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinde üstlendiği ‘Abdülhey Çoban’ karakteriyle geniş bir kesimin yakından tanıdığı isim haline gelen Kenan Çoban, TRT için çekilen Teşkilatı Mahsusa Trablus dizisine transfer edildi. Son olarak 2015 – 2020 yılları arasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da üstlendiği ‘Fahri’ karakteriyle akıllara kazınan Kenan Çoban, Teşkilatı Mahsusa Trablus’la ekranların tozunu atacak.

Kurtlar Vadisi Terör'ün Abdülhey’i TRT Teşkilatı Mahsusa Trablus’a geliyor! Ortalığı yıkıp geçecek
Kurtlar Vadisi Terör'ün Abdülhey’i TRT Teşkilatı Mahsusa Trablus’a geliyor! Ortalığı yıkıp geçecek
GİRİŞ 18.10.2022 11:38 GÜNCELLEME 18.10.2022 11:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türkiye başta olmak üzere Tunus ve Cezayir’de çekimleri yapılacak olan Teşkilatı Mahsusa Trablus’a Kurtlar Vadisi’nin Abdülhey’i katılıyor. Sekiz bölüm çekilmesi planlanan dönem dizisi Teşkilatı Mahsusa Trablus’la anlaşma sağlayan Kenan Çoban, verdiği aranın ardından ekranlara sıkı bir dönüş yapacak.

TRT1’in yepyeni dizisi Selma’dan heyecan verici haber! Kırmızı Oda'nın devini ağırlayacakTRT1’in yepyeni dizisi Selma’dan heyecan verici haber! Kırmızı Oda'nın devini ağırlayacak

Oğuz Öztürk ile Şafak Bal’ın yönetmenliğini üstleneceği Teşkilatı Mahsusa Trablus kadrosuna adını yazdıran Kenan Çoban izleyenlere unutulmayacak dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Öykü Çelik ve Ali Ersan Duru ikilisinin başrolünde yer alacağı Teşkilatı Mahsusa Trablus, sayılı günler sonra TRT Dijital platformunda dizi tutkunlarının karşısına geçecek.

Sete çıkış tarihinin Ekim ayının sonu olarak belirlendiği Teşkilatı Mahsusa Trablus, 1911’de Trablus bölgesinde geçen olayları konu olarak işleyecek. Uğur ile Raif İnan'ın yapımcılığını yapacağı Teşkilatı Mahsusa Trablus'un başrol oyuncuları Öykü Çelik 'Leyla' ve Ali Ersan Duru se 'Kuşçubaşı Eşref' karakteriyle ekran başındakileri ağırlayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Burhan yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi ve düzgün karakterli insan ve oyunculuğu çok iyi başrol yakışırdı
    Cevapla
  • CAHİL İNSAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşkilat sandım.
    Cevapla
  • Orhan BABA 1 yıl önce Şikayet Et
    Abdulhey benim icin hep birinciydi ondan sonra memati geliyordu ..cok sevindim
    Cevapla
  • TIRIS 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke Teşkilat dizisine katılsaydı. Başrol çok yakışırdı.
    Cevapla
  • etem ulaş 1 yıl önce Şikayet Et
    çok sevdiğim beğendiğim bir oyuncu düzgün karekterli kaliteli bir adam çok sevindim tekrar ekranlarda olacak olmasına.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti