TRT1 Kasaba Doktoru’ndan şok kararla ayrılmıştı! Süper Kahramanlar Altay’ın Meryem’i olacak

8 Nisan’dan beri TRT1’de yayın hayatına devam eden ve şimdiye kadar 14 bölüm yayınlanan Kasaba Doktoru’nun dikkat çeken ismi Edanur Gülbudak, yepyeni projesiyle hayranlarını heyecanlandırdı. ARC Film imzalı Kasaba Doktoru’nda üstlendiği ‘Ayperi’ karakteriyle izleyenleri etkisi altına alan Edanur Gülbudak, TRT Dijital için çekilen Süper Kahramanlar Altay’a transfer edildi.

TRT1 Kasaba Doktoru’ndan şok kararla ayrılmıştı! Süper Kahramanlar Altay’ın Meryem’i olacak
TRT1 Kasaba Doktoru’ndan şok kararla ayrılmıştı! Süper Kahramanlar Altay’ın Meryem’i olacak
GİRİŞ 09.09.2022 15:23 GÜNCELLEME 09.09.2022 15:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çağla Kızılelma’nın senaryosunu kaleme aldığı Kasaba Doktoru dizisinin sevilen oyuncusu Edanur Gülbudak, hikayesinin sonuna geldiği için projeye veda etmişti. Fatih Enes Ömeroğlu’nun yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenlik koltuğunda Arda Sarıgün’ün oturduğu Kasaba Doktoru projesiyle vedalaşan Edanur Gülbudak, yepyeni projesiyle bir kez daha dikkatleri üzerine çekti.

Kuruluş Osman’a TRT1 Teşkilat’ın başroldeki ismi katılıyor! Projeyle yollarını ayırır ayırmaz...Kuruluş Osman’a TRT1 Teşkilat’ın başroldeki ismi katılıyor! Projeyle yollarını ayırır ayırmaz...

2018 – 2021 yılları arasında Focus Film imzasıyla ATV’de yayına giren Beni Bırakma dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini kazanan Edanur Gülbudak, TRT Dijital için çekilen ‘Süper Kahramanlar Altay’ kadrosuna adını yazdırdı. 4 sezon ve 630 bölümden oluşan Beni Bırakma dizisi sayesinde geniş kitleler tarafından tanınan Edanur Gülbudak’ın Süper Kahramanlar Altay’da hangi rolü oynayacağı belli oldu.

Kasaba Doktoru dizisinden ayrılan Edanur Gülbudak, 6 süper kahramanının hikayesinin konu olarak işleneceği ve her bir kahramanın günümüzün problemleriyle mücadele edeceği Süper Kahramanlar Altay’da ‘Meryem’ karakteriyle izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

Dört sezon ve yirmi altı bölümden oluşması planlanan, önemli toplumsal mesajların verileceği Süper Kahramanlar Altay’ın oyuncu kadrosunda Edanur Gülbudak’ın haricinde Batuhan Bayar, Elif Doğan, Beste Kökdemir ve Alper Saldıran gibi isimler yer alacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Fani Kul 1 yıl önce Şikayet Et
    atv yi geçtin trt. Türk toplumunun örf adet ve aile yapısına uygun ve şanlı tarihimize ışık tutan yapımlara el atmalı trt. yeni nesili kaybetmeye unutkan pervasız yapmaya yönelik değil . bir asır boşa geçti.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!