Kurtlar Vadisi’nin başroldeki isminden bomba açıklama! Efsane kaldığı yerden devam mı edecek?

Senelerin eskitemediği Kurtlar Vadisi’nin yeniden ekran macerasına atılacağına yönelik son dönemlerde birtakım iddialar ileri sürülüyor. Aradan uzun yıllar geçmiş olsa da Kurtlar Vadisi’ni unutamayanlar ve tekrar bölümünü izleyenler ekranlara dönmesini ısrarla istiyor. ‘Güllü Erhan’ karakteriyle özdeşleşen Erhan Ufak, Kurtlar Vadisi Kaos’un yayınlanıp yayınlanmayacağı sorusunu cevapladı.

Kurtlar Vadisi’nin başroldeki isminden bomba açıklama! Efsane kaldığı yerden devam mı edecek?
Kurtlar Vadisi’nin başroldeki isminden bomba açıklama! Efsane kaldığı yerden devam mı edecek?
GİRİŞ 09.09.2022 09:02 GÜNCELLEME 09.09.2022 09:02
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Yayına girdiği dönemlerde reytingleri altüst eden, gerilim ve aksiyonun ardı arkasının kesilmediği sahneleriyle yıllar boyunca seyircisinin karşısına geçen Kurtlar Vadisi Kaos’un başlayıp başlamayacağı merak ediliyordu. Sıkı takipçileri uzun bir zamandır yayın serüvenine bir kez daha başlangıç yapmasını bekliyor ve konuya dair çeşitli sosyal medya platformlarında istek ve çağrıda bulunuyordu.

TRT1 Gönül Dağı 67.bölüm fragmanında kahreden sahne! Bu acıyı tarif edebilmek mümkün değilTRT1 Gönül Dağı 67.bölüm fragmanında kahreden sahne! Bu acıyı tarif edebilmek mümkün değil

Kurtlar Vadisi’nin çekimlerinin tekrardan yapılıp yapılmayacağı izleyenlerin belirli bir süredir yanıtını aradığı ve kafasını kurcalamaya devam eden konulardan bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Kurtlar Vadisi’nde ‘Polat Alemdar’ karakterinin adamı olan ve üstlendiği ‘Güllü Erhan’ karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bıraktıran Erhan Ufak, önemli açıklamalara imza attı.

Ufak, "Bir dönem 'Kurtlar Vadisi'nin yeniden başlama olasılığı vardı. O yüzden başka projede yer almadım. Oyunculuğu bırakmış değilim. 'Güllü Erhan' gibi iz bırakabileceğim bir rol teklifi gelirse düşünürüm." diyerek yeni proje tekliflerine yeşil ışık yaktı.

Kurtlar Vadisi'nin çekimlerinin tekrardan yapılmaya başlayacağı haberlerinin gündeme taşınmasına ilişkin konuşan Ufak, "İnanın bu konuda sizden bilgili değilim. İnsanları tam olarak heveslendirmek istemem. Final yapmayan bir proje bu. Açıklamayı yapacak yer Pana Film'dir." şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 20
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Vadi bitti adamlar işsiz kaldı, kimse tamam abi diyen birini arami
    Cevapla
  • özcan 1 yıl önce Şikayet Et
    şurdan sonrasını bıraktım, burdan sonra izlemedim diyenler, Kurtlar Vadisinin sadece mafya dizisini olduğunu sananlardır. VADİ gerçeklerdir... Örnek mi? Kurtlar vadisi aziz yıldırım ali koç yaz izle... :)))
    Cevapla
  • Kürşat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence en sağlam yapım Halka dizisiydi onu da kestiler!
    Cevapla
  • adn 1 yıl önce Şikayet Et
    her 4-5 ayda bir başlayacak diye gündem olurlar kendileri...
    Cevapla
  • Fatma özsoy 1 yıl önce Şikayet Et
    TEŞKİLAT varken bunu izlemek mi?
    Cevapla
  • serdar aziz 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşkilat mı ? :) Bu yazıyı sen mi yazdın yoksa silah zoruyla mı yazdırdılar :)
    Cevapla
  • Gökhan Ünal 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşkilat biraz ciddi başladi ama sonrasında Aşk'a dönünce çoluk çocuk dizisi oldu.Serdar berbat bir seçimdi degişmesi de iyi oldu.Vadi dedin mi duracaksın.Anlatmaya gerek var mı?Vadi ve Börü der susarım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı