Kanal D Arka Sokaklar tarihine geçecek veda! 16 yıllık hikayesi resmen sona eriyor

Uzun yıllar boyunca Arka Sokaklar dizisinde oyunculuk performansı sergileyen Şevket Çoruh’tan seyircileri hayal kırıklığına uğratacak haber geldi. İlk bölümden beri Arka Sokaklar projesinin kadrosunda yer alan ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyici kitlesini heyecanlandıran Şevket Çoruh projeye veda ediyor.

Kanal D Arka Sokaklar tarihine geçecek veda! 16 yıllık hikayesi resmen sona eriyor
Kanal D Arka Sokaklar tarihine geçecek veda! 16 yıllık hikayesi resmen sona eriyor
GİRİŞ 06.09.2022 09:37 GÜNCELLEME 06.09.2022 11:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türk televizyon tarihinin en uzun ömürlü projeleri arasında yer alan Arka Sokaklar dizisinin başroldeki isminden hayranlarını üzüntüye sokacak haber geldi. Nefes kesen sahneleriyle dizi tutkunlarına unutulmayacak dakikalar yaşatan Arka Sokaklar’ın sevilen oyuncusu Şevket Çoruh’un 16 yıllık hikayesi sona eriyor.

Kurtlar Vadisi’nin başroldeki isminden bomba açıklama! Efsane kaldığı yerden devam mı edecek?Kurtlar Vadisi’nin başroldeki isminden bomba açıklama! Efsane kaldığı yerden devam mı edecek?

Arka Sokaklar’da üstlendiği ‘Mesut Komiser’ karakteriyle popülaritesini artıran ve performansıyla da akıllara kazınan Şevket Çoruh projeye elveda diyecek. Sinan Yurdakul ve Ozan Yurdakul ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı ve Orhan Oğuz'un yönetmenlik koltuğunda oturduğu Arka Sokaklar projesine Şevket Çoruh’un vedası ekran başındakileri hayretler içerisinde bıraktırdı.

TRT1 Gönül Dağı 67.bölüm fragmanında kahreden sahne! Bu acıyı tarif edebilmek mümkün değilTRT1 Gönül Dağı 67.bölüm fragmanında kahreden sahne! Bu acıyı tarif edebilmek mümkün değil

Türker İnanoğlu'nun sahibi olduğu Erler Film imzasıyla yayın hayatını kesintisiz devam ettiren Arka Sokaklar dizisinin oyuncusu Şevket Çoruh, Twitter hesabı aracılığıyla veda mesajı yayınlandı. Çoruh, "16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu'na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler.’’ şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Günay 1 yıl önce Şikayet Et
    Haberde, 'Hüsnü Komiser' karakteriyle popülaritesini artıran ... şeklinde yazmışsınız. 'Mesut Komiser' şeklinde olmalıydı galiba.
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi oku,doğru yazıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA
Başıboş köpek dehşeti devam ediyor! Yaşlı kadın tanınmaz hale geldi...