Fox TV dizileri teker teker yayından kaldırılıyor! Senden Daha Güzel'le kan kaybı yaşayacak

Reyting savaşında yenik düşen ve umduğunu bir türlü bulamayan bir Fox TV dizisi daha ekran yolculuğunun sonuna geldi. Aylar önce yayın macerasına atılan ve son dönemlerde izlenmelerde parlak sonuçlar elde edemeyen Senden Daha Güzel dizisi yayından kaldırılıyor.

Fox TV dizileri teker teker yayından kaldırılıyor! Senden Daha Güzel'le kan kaybı yaşayacak
Fox TV dizileri teker teker yayından kaldırılıyor! Senden Daha Güzel'le kan kaybı yaşayacak
GİRİŞ 15.09.2022 13:35 GÜNCELLEME 15.09.2022 13:36
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

İlk kez 7 Haziran’da yayın hayatına adım atan, Cemre Baysel’in ‘Efsun Armağan’ ve Burak Çelik’in ise ‘Emir Demirhan’ karakterini üstlendiği Senden Daha Güzel’den hüsrana uğratan haber geldi. Ayşe Üner Kutlu’nun senaryosunu kaleme aldığı, Faruk Turgut’un sahibi olduğu Gold Film imzasıyla Fox TV’de yayına giren Senden Daha Güzel dizisiyle ilgili beklenmedik bir hamle yapıldı.

Kanal D Arka Sokaklar tarihine geçecek veda! 16 yıllık hikayesi resmen sona eriyorKanal D Arka Sokaklar tarihine geçecek veda! 16 yıllık hikayesi resmen sona eriyor

Ersoy Güler’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu Senden Daha Güzel dizisi reytinglerde yüz güldüren sonuçlara ulaşamayınca yayından kaldırılması kararlaştırıldı. Müziklerini Tuna Hizmetli’nin bestelediği ve şimdiye kadar 12 bölüm yayınlanan Senden Daha Güzel projesinin 2 bölüm sonra ekran ömrünün tükeneceği bilgisi paylaşıldı.

İlk etapta Salı günleri yayınlanmaya başlayan, ancak Kusursuz Kiracı’nın yayın hayatına başlamasından ötürü Cumartesi gününe alınan Senden Daha Güzel 14.bölümüyle dizi severlere veda edecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 36
  • bireysel 1 yıl önce Şikayet Et
    aaa böyle bir dizimi vardı
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen böyle devam..!
    Cevapla
  • arkadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    ben bir ara baktım senaryosu berbat.. Burak Çelik'i harcamışlar..
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslında ben de çok karşı değilim cunki bu gençler sonuçta üniversite okuyorlar sadece senayoyu hazırlayan ekip biraz daha dikkatli olsa daha iyi olur cunki genclerimiz yetişiyor ve yetiştirmeye çalışıyoruz bazı sahneleri 20 yaşına kadar bence gormemeliler.
    Cevapla
  • aydın menderes 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanal D doğan grubundayken böyle diziler yayınlardı. her dizisinde gerçekten sanki giyinmek yasak. o şimdi düzeldi yerini fox aldı. gerçi trt dışındaki hiçbir kanaldaki diziler ailece seyredilmez. maalesef toplumun yapısını yavaş yavaş bozuyorlar. bizler izlemiyoruz ancak ne kadar kontrol etsek de çocuklarımız internetten bulup izliyorlar maalesef.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!