Konya’da köy kahvaltısı

Anadolu’nun buram buram samimiyet kokan köşeleri Harun Şen’in hazırlayıp sunduğu “En İyisi Gezmek” ile izleyici karşısına çıkıyor. En İyisi Gezmek bu hafta Mevlana’nın şehri Konya’dan evlere konuk olacak.

Konya’da köy kahvaltısı
Konya’da köy kahvaltısı
GİRİŞ 23.09.2022 14:32 GÜNCELLEME 23.09.2022 14:32

Ülke TV ekranlarının sempatik ismi Harun Şen’in sunumuyla ekrana gelen En İyisi Gezmek, Anadolu’nun gizli kalmış köşelerini gezerek izleyicilerinin memleket hasretini dindiriyor. Komedinin, aklın ve yeteneğin birleştiği En İyisi Gezmek bu hafta ‘Gel ne olursan ol yine gel’ diyen Mevlana’nın türbesinin yer aldığı Konya’dan ekrandaki yerini alacak. Konya’nın köylerini gezen Harun Şen ilk olarak üzüm bağına gitti. Dalından üzüm toplayıp yiyen Şen, bağ sahibiyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Harun Şen ve ekibi daha sonra Konyalı bir ailenin evine konuk oldu. Ev sahibinin kendi elleriyle yaptığı salçayı salatalıkla birlikte yiyen Harun Şen, yiyecek kombinasyonuyla ev halkını gülme krizine soktu.

En İyisi Gezmek ekibi son olarak Göksu şelalelerine gitti. Şelalenin serinliğinde bölgeyi tanıtan Harun Şen, manzaranın tadını çıkardı.

‘Gez göz arpacık’ diyerek hedefi 12’den vuran Harun Şen’in doyumsuz sohbeti Ülke TV ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
IMF'den Türkiye açıklaması