Ben Bu Cihana Sığmazam 2.bölüm fragmanı: Olayların gidişatını önemli ölçüde etkileyecek karar!

Tüm zamanların en iyi çıkış yakalayan yapımları arasında yer alan ve tekrar bölümü dahi reytinglerde üst sıralara yerleşen Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 29.09.2022 12:24 GÜNCELLEME 29.09.2022 12:25
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

AB, ABC ve total olmak üzere reytinglerde bütün kategorilerde birincilik tahtına oturan Ben Bu Cihana Sığmazam 2.bölüm fragmanı yayınlandı. Önemli bir yol ayrımına giren Firuze duygularını bir kenara bırakarak radikal karara imza atar.  

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanında Firuze’nin yüzüğü çıkarması şok etkisi meydana getirirken, Leyla’nın ‘Artık ne ben eski Leylayım ne de sen kokusuna hasret kaldığım Cezayirsin’ şeklindeki dokunaklı sözleri Cezayir’i sarsar.  

Tüm bu olanlardan sonra Cezayir’in ise artık onurlu bir adam olarak çekip gitme vaktinin geldiğini düşünmesi Ben Bu Cihana Sığmazam’a damgasını vurdu. Güzel Adamlar Medya imzasıyla çekimleri İstanbul ile Semerkant’ta gerçekleştirilen ve başrollerini ise Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil’in paylaştığı Ben Bu Cihana Sığmazam 2.bölümü 27 Eylül Salı tarihinde ATV’de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    iki evlilik bayanların tutumu konuşması tam bir saçmalık olmuş zaten dizilerde bayanlar çaktırılmadan hep aşağılanıyor burda da aynı algı devam
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Ha EDHO ha bu ikisi de aynı
    Cevapla
  • Karslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçma bir dizi olmuş... Herifin Kaprisinden Geçilmiyor... Yine Ayyaş Türklük Vurgusu...
    Cevapla
  • mustafa ali 1 yıl önce Şikayet Et
    %80 EDHo
    Cevapla
  • Dadik İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu millete ya konaklı, aşiretli dizi yapacan ya da derin devletli, mafyalı dizi...Bıkmadık asmalı, yosmalı, mafyalı dizilerden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı