Haksız beddua tutar mı?

Ekranların sevilen ismi Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunduğu Muhabbet Kapısı, dini doğru bir şekilde yaşamak isteyenler için çok özel konularla evlere konuk oluyor.

Haksız beddua tutar mı?
Haksız beddua tutar mı?
GİRİŞ 28.09.2022 11:13 GÜNCELLEME 28.09.2022 11:13

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Programda bu hafta İslamiyet’in bedduaya bakışı hakkında merak edilenler ele alınacak. Karataş, beddua etmenin kişiye verdiği zararları, hangi kötü temenninin gerçekleşeceği ve bedduanın dönüp dolaşıp eden kişiyi bulması ile ilgili bilinmesi gerekenleri canlı yayında anlatacak. Programda ayrıca ‘Anne-babanın haksız bedduası tutar mı? Beddua ettikten sonra pişman olunca ne yapmak lazım? Beddua edilen kişiyle nasıl helalleşir? Ölen anne-baba haklarını helal etmezse evladın durumu nedir? Anne-baba bedduası almış biriyle evlenilir mi? Anne-baba bedduası alan evlat ne yapmalı? Anne-babasından beddua alan birinin rızkı daralır mı?’ sorularına yanıt aranacak.

Toplumda zedelenmeye neden olan konular, manevi hayata balta vuran alışkanlıklar, birlik ve beraberliğin gücü, sevginin önemi ve günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:50’de Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. 

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı