Gelsin Hayat Bildiğin Gibi 12.bölüm fragmanında alkış alan sahne! Helal olsun dedirtti

Gelsin Hayat Bildiğin Gibi 12.bölüm fragmanında Sadi’nin şartlar neyi gerektirirse gerektirsin Songül’ü koruyup kollaması ve onun için tehlikelere göğüs germesi seyirciye helal olsun dedirtti.

GİRİŞ 06.10.2022 16:53 GÜNCELLEME 06.10.2022 16:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12.bölüm fragmanında, sevdiğinin kılına zarar gelmesini asla istemeyen Sadi’nin bir an dahi düşünmeden canını dişine takması izleyenlerde hayranlık uyandırdı. Sadi’nin ‘Ben basit bir coğrafya öğretmeniyim. Ama herhangi biri karıma zarar vermeye kalkarsa ciğerimi sökerim!’ sözleri yeni bölüme damgasını vurdu.

Camdaki Kız 51.bölüm fragmanında taşlar yerinden oynuyor! Nalan ateş püskürdüCamdaki Kız 51.bölüm fragmanında taşlar yerinden oynuyor! Nalan ateş püskürdü

Korumacı ve sahiplenici bir tutum sergileyen Sadi’nin hiç vakit kaybetmeden olay mahalline gelip gözünü bile kırpmadan çatışmaya girmesi Gelsin Hayat Bildiğin gibi takipçilerinin tüm dikkatini üzerine çekti.

Hem proje tasarımını hem senaristliğini Gani Müjde’nin üstlendiği, Altan Dönmez'in yönetmenlik koltuğunda oturduğu Gelsin Hayat Bildiğin Gibi 12.bölümüyle 6 Ekim Perşembe tarihinde saat 20:00’da Show TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • polat alemdar 1 yıl önce Şikayet Et
    film dizileri bizim örf ve adetlerimize uygun olursa daha iyi olur.amerikan dizi ve filmleri gibi!!ve batı kültürü sürekli tevşik ediliiyor bütün dizilerde!!sanki türkiye degilde amerika ve avrupa!!
    Cevapla
  • davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Film izlediğini unutan zavallı halkım. Basit bir diziden bu kadar hayat dersi çıkarmış bizim saf insanımız. tıpkı Çakır ölünce cenaze namazı kılan aklı eveller gibisiniz
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkan saylan reklamına da olsun mu,yüz karaları..!Seyrttiğim tek dizi de saçma mesajlara ve saçma sapık giyinmelere kurban giderek ilk bölümdeki çizgisinden uzaklaştı,sözde insanlık dersi veriyorlardı..!
    Cevapla
  • ferhat3436 1 yıl önce Şikayet Et
    Silah sahnelerini azaltırsanız çok daha izlenesi bir dizi olacak.
    Cevapla
  • smg 1 yıl önce Şikayet Et
    Basit bir coğrafya öğretmeni tabirinden bir tek ben mi rahatsız oldum ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...