Camdaki Kız 51.bölüm fragmanında Nalan küplere bindi! Eleştiri oklarını saplıyor

Camdaki Kız 51.bölüm fragmanında Nalan, Sedat’ı tercih etmenin pişmanlığını iliklerine kadar hisseder. Sedat’ın vurdumduymaz tavırlarına daha fazla tahammül gösteremeyen Nalan suskunluğunu bozar.

GİRİŞ 06.10.2022 14:44 GÜNCELLEME 06.10.2022 14:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Camdaki Kız 51.bölüm fragmanında Nalan, ‘Bana bak ama beni gör istiyorum artık. Ben ne yaşıyorum, nasıl bir hayat yaşıyorum gör!’ diyerek Feride’ye rest çeker. Yaşanan tatsızlıkların ardından Sedat’ı seçmenin bir hatadan ibaret olduğunun farkına varan Nalan, sert çıkışıyla ortalığı kasıp kavurur.

Gelsin Hayat Bildiğin Gibi 12.bölüm fragmanında seyirciye helal olsun dedirten sahne!Gelsin Hayat Bildiğin Gibi 12.bölüm fragmanında seyirciye helal olsun dedirten sahne!

Camdaki Kız yeni bölüm fragmanında, hal ve hareketleri yüzünden Sedat’la tartışmaya tutuşan ve beraberinde kendisinden ters yanıtlar alan Nalan’ın kan beynine sıçrar. Tüm bu olaylar meydana gelirken ne yaparsa yapsın Hayri’yle bağlarını koparamayan Nalan’ın bir kez daha duygularının sesini dinlemesi gelecek haftaya damgasını vuracak.

Yönetmenlik koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu, senaristliğini Yeşim Aslan ile Seda Altaylı Tuğutlu'nun ve yapımcılığını ise Onur Güvenatam'ın üstlendiği Camdaki Kız 6 Ekim Perşembe tarihinde saat 20:00'da Kanal D'de izleyici kitlesini ağırlayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Anadolu 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel ahlak dersi veriyor örf adet geleneklerimize çok uygun ..topluma öyle güzel örnekler veriyorlarki tam ailecek hatta sülalecek seyredilecek mükemmel bir dizi .. RTÜK kanal d ve Turkiyeyi yönetenleri ayakta alkışlıyorum..tebrikler toplumun içine çok güzel ediyorsunuz
    Cevapla
  • Esma isot 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle diziler toplumu yıkar.sayin devletim bu diziler konusunda önlem alın lutfen
    Cevapla
  • rumuzsuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevmiyorsanız izlemeyin kardeşim. Zorla mı izletiyorlar? Eleştiriyorsun ama yorum yapacak kadar dizi hakkında malumata sahipsin. Yoksa gizliden gizliye izliyor musun diziyi?
    Cevapla
  • metin 1 yıl önce Şikayet Et
    izlediğim tek dizi.. perşembeleri iple çekiyorum.. Çok kaliteli oyuncular.. emeklerine sağlık
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Aman ne güzel dizi..!?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!