Ben Bu Cihana Sığmazam 4.bölüm fragmanında bıçak kemiğe dayanıyor! Basacak mı?

Ben Bu Cihana Sığmazam 4.bölüm fragmanında Leyla’nın, ‘Seni bir daha bu çatı altında görmek istemiyorum!’ çıkışı gergin bir atmosfer oluşturur.

GİRİŞ 11.10.2022 12:46 GÜNCELLEME 11.10.2022 12:46
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ben Bu Cihana Sığmazam 4.bölüm fragmanında, Cezayir’in yaptıklarının gün yüzüne çıkmasının ardından gerek Leyla gerekse Suna beyninden vurulmuşa döner. Tarifsiz bir hayal kırıklığına uğrayan Leyla ve Suna, yaşananları hazmetmekte bir hayli güçlük çeker. Gösterilen ultrason sonuçları yeni bir krizin daha patlak vermesine sebebiyet verirken, köşeye sıkışan Cezayir için çember giderek daralmaya başlamıştır.

Suna, ‘Benim babam olmak istiyorsan eğer, ölü olman gerek!’ diyerek namluyu babasının kafasına doğrultur. Cezayir gözyaşları içerisinde kızının tetiği çekmesini isterken tansiyon seviyesi yükselmeye başlar. Başrollerini Ebru Özkan (Leyla Türk), Oktay Kaynarca (Cezayir Türk / Temur Turan), Pelin Akil (Firuze Turan) gibi birbirinden iddialı isimlerin paylaştığı Ben Bu Cihana Sığmazam 4.bölümüyle tarihinde saat 20:00’da ATV’de izleyici kitlesiyle buluşacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Perşembeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok Beklentiye Soktular Bizi Ama Dizi Boş Çıktı...
    Cevapla
  • Gümüşhaneli 1 yıl önce Şikayet Et
    Pembe diziye döndürüler yutmaz
    Cevapla
  • FEHMİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadından tokadı yedi gıkı cikmadi sonra gelmiş ben bu cihana sığmazsam diyor orda yerin dibine girdin zaten dizi benim için bitti o sahneden sonra
    Cevapla
  • fırtına 1 yıl önce Şikayet Et
    tutmaz
    Cevapla
  • metin ateş 1 yıl önce Şikayet Et
    çok saçma sahneler var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek