Teşkilat 50.bölüm fragmanında nefesler tutuldu! Herkesin gözü kulağı ikisine çevrildi

TRT1’in ilgiyle seyredilen projesi Teşkilat 50.bölüm fragmanında Zehra ile Ömer arasında geçen etkileyici diyalog büyük yankı uyandırdı.

GİRİŞ 09.10.2022 10:57 GÜNCELLEME 09.10.2022 10:57
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Teşkilat 50.bölüm fragmanında Zehra ve Ömer ikilisinin birbiriyle kurduğu iletişim ekran başındakiler tarafından büyük bir dikkatle takip edildi. Zehra’yı yakın mercek altına alan Ömer’in, ‘Senin gibi güçlü bir kadın, hangi acı karşısında bu ilaçlara sığınır ki?’ sorusu gelecek haftaya damgasını vuracak.

Ben Bu Cihana Sığmazam 4.bölüm fragmanında gerilim tırmandı! Tansiyon yükseliyorBen Bu Cihana Sığmazam 4.bölüm fragmanında gerilim tırmandı! Tansiyon yükseliyor

Sorduğu soruyu yanıtsız bırakmayan ve kendinden emin bir duruş sergileyen Zehra, ‘Aşık olduğu adamı öldüren bir kadın sevmediği bir adama neler yapar’ çıkışıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Öte yandan ‘Ömer Atmaca’ karakteriyle bambaşka bir soluk kazandıran Murat Yıldırım’ın sergilediği oyunculuk performansı izleyenlerden tam not aldı.

Yapımcılığını Timur Savcı ile Burak Sağyaşar’ın, senaristliğini Teşkilat Senaryo Ekibi’nin ve yönetmenliğini Burak Arlıel’in üstlendiği Teşkilat 50.bölümüyle 9 Ekim Pazar tarihinde saat 20:00’da TRT1’de dizi tutkunlarının karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • BEN 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen saçmalamaya başladılar. Zehra ile Ömer'in önceden tanışıyor olmaları şart mı? Dizide sevgili olmaları şart mı? Bu bir aksiyon ve istihbarat dizisi. Dizi oyuncuları memleket sevgisiyle birbirlerini kollamalı, sevmeli ve kendilerini feda edebilmeli. Seyircinin beklentisi bu. Aşk dizisi izlemek isteyen gitsin başka bir dizi izlesin. Ortalık kimin eli kimin cebinde dizilerinden geçilmiyor.
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    daha iyisin yapabilen varsa buyursun yapsin bizde izleyelim. Sadece izleyin bu sadece Film senaryosu
    Cevapla
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    su zehrayı biri vursunda ,flim ask dizisinden kurtulsun
    Cevapla
  • FIRAT 1 yıl önce Şikayet Et
    HAKLISIN.MIT personeli AHLAKLI OLMALI.
    Cevapla
  • Hanifi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazılırsa kadın onu oynuyor, basta gerçekçi güçlü kadın imajı vardı, değiştirdiler, ne yapsın.
    Cevapla
  • Nail öz 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekçi olmayan senaryo ve kurgu ve de sahneler.İlk bölümden o kadar çok bu tür sahneler varki ,hangisini yazalım burada...Böyle güzel bir konu bulmuşsun.Fakat saçmalığın dibine vurmuşsun..Yazık.
    Cevapla
  • Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Reyting için senarist sapıtmış. Zehra amma bahtsız bedevi imiş. Hangi erkeğe el attıysa elinde kalmış... :))
    Cevapla
  • BEDEVİ 1 yıl önce Şikayet Et
    kutup ayısına rastlamıştır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!