Barış Pehlivan'a tepki! Burak Gültekin: Dezenformasyon Yasası öncesi son yalanlar...

İçişleri Bakanlığı Müşaviri Burak Gültekin, gazeteci Barış Pehlivan’ın köşesinde yer alan iddiaları yalanlayarak "İçişleri Bakanımıza karşı düşmanlık sizde hastalık halini almış" sözleriyle tepki gösterdi.

Barış Pehlivan'a tepki! Burak Gültekin: Dezenformasyon Yasası öncesi son yalanlar...
Barış Pehlivan'a tepki! Burak Gültekin: Dezenformasyon Yasası öncesi son yalanlar...
GİRİŞ 05.10.2022 17:08 GÜNCELLEME 05.10.2022 17:08
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Müşaviri Burak Gültekin, sosyal medya hesabından “Dezenformasyon Yasası öncesi son yalanlar. CHP'nin raporundaki 'gazeteciler' gibi 'görevinin başında' olan Barış Pehlivan'a zaman israflı cevap” başlıklı bir paylaşım yaptı.

Barış Pehlivan’ın köşesinde yazdığı yazının yalan olduğunu söyleyen Gültekin, “Umarım Barış Pehlivan’ın senaryo yazma kabiliyeti, en kısa sürede yapımcı firmalar tarafından keşfedilir de bu hayal gücünden dizi film sektörü de istifade eder. İçişleri Bakanımıza karşı düşmanlık sizde hastalık halini almış. Fobi olmuş, akli melekelerini çalıştıramaz hale getirmiş. Hatta öyle ki, bir operasyon gazetesinin attığı aslı astarı olmayan saçma sapan iddianın bile peşine takılacak seviyede zavallısınız” ifadelerini kullandı.

"Sahte gündemler seni bir tık bile büyütmez" diyen Gültekin, “Bir de sana tavsiyem. Kuzum eğer sen gazetecilik yapmak istiyorsan organize suç örgütleriyle içli dışlı olmayı bırak. Sonra paçavra gibi ortada kalmayasın” dedi.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 24
  • nail 1 yıl önce Şikayet Et
    memlekette ne kadar kanı bozuk var ülkemizi beğenmiyorlarsa vatandaşlıktan çıkarıp yunan a sürgün gönderelim bu hain kanı bozukları
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainlerinin hedefinde birinci Cumhurbaşkanımız ve ikinci sırada topuna kiprit suyu sıkan Sayın Soyludur . İt ürür , terörist ölür ! Biz işimize bakalım . Varol sayın Soylu ! Adamsın !
    Cevapla
  • Bbgf 1 yıl önce Şikayet Et
    Merak ediyorum chp nin yaptığı bu kadar hainliği cumhur ittifakı yapsaydı ne olursu kapıtılırmıydı elbette kapatılırdı bu chp nin ne özelliği var dokunulmuyor biri anlatsın
    Cevapla
  • 58 Sivas 1 yıl önce Şikayet Et
    batının devşirmesi hain...
    Cevapla
  • mehmet007 1 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle vatan haini zilletin kiralık sokak röportajcıları ülkeyi zehirliyot
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'ın ateşkes yanıtı sonrası Refah'a yoğun hava saldırısı başladı!
Son Dakika: YSK kesin sonuçlarını açıkladı!