Kuruluş Osman 100.bölüm fragmanında kriz patlak verdi! Çok sert tepki gösteriyor

Kuruluş Osman 100.bölüm fragmanında kendisini ‘Türklerin celladı’ olarak tanımlayan Olof’un gelişiyle ortalık alabora olur.

GİRİŞ 10.10.2022 09:25 GÜNCELLEME 10.10.2022 09:25
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 100.bölüm fragmanında Kantakuzenos’un, ‘Taht Roma’nın bütün çocuklarına güç vaat edecekti. Ben de senin çocuklarını alacağım Osman!’ sözleriyle gözdağı verir. Çetin geçecek saldırının düzenlendiği ve kıran kırana mücadelenin verildiği yeni bölüm fragmanında Osman’ın evladı tehlike altına girer.

Kuruluş Osman’da Bala, evladının kılına zarar geldiği takdirde cihanı yerinden oynatacağının özellikle altını çizerken Osman da imansızların kökünü kazımaya ant içer. Toprakları, hainlere mezar etmeyi kafasına koyan Osman’ın, ‘Bize dokunan bunun bedelini fazlasıyla öder!’ çıkışı gelecek haftaya damgasını vuracak.

Proje tasarımını, senaristliğini ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği, görüntü yönetmenliğini Ahmet Faruk Karacan’ın yaptığı ve müziklerini ise Alpay Göktekin ile Zeynep Alasya’nın bestelediği Kuruluş Osman 100.bölümüyle 12 Ekim Çarşamba tarihinde saat 20:00’da ATV’de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluş OSMAn' ın senaristlerinin beyinlerinde geçmiş dizilerin benzer entrikalarından başka bir şey yok her halde.....
    Cevapla
  • kaan 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten genç neslin okuma alışkanlığı yok bari dizileri tarihin aslına uygun yapın da çoluk çocuk nasiplensin.
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    Unuttum söyleyem uzaylılar gelince evengers kahramanlarıda yardıma gelecekmiş ama bir sorun var dizide osman iyi bir müslüman bu evangers çakmaları ateist hangi tarafta yer alacaklarf o bellisizmiş gerçi osman için farketmez kaptan amerikaymış hulkmuş fasa fiso
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sezon vikinglerle mücadele. Gelecek sezon uzaylılarda katılacakmış
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sezon belki düzeltirler diye ummuştum ama, sihirbazlar Kuruluş Osman diyerek diziyi Kuruluş Roma yaptılar. Tam da IBB başkanının fethi tersine çevirme çalışmaları yaptığı döneme rastladı. Buna tesadüf diyen varsa aklına yanarım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var