Gönül Dağı 71.bölüm 2.fragmanında Veysel'in tekerine taş koyuyor! Aklanabilecek mi?

Gönül Dağı 71.bölüm 2.fragmanında ortak noktada buluşamayan Sefer ile Zahide arasında ipler kopma noktasına gelirken, Veysel’in cezaevinden çıkabilmesi için Rıfat’ın şahitliğine ihtiyaç vardır.

GİRİŞ 07.10.2022 09:48 GÜNCELLEME 07.10.2022 09:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı 71.bölüm 2.fragmanında Veysel’in aklanarak özgürlüğüne kavuşabilmesi Rıfat’ın şahitlik etmesine bağlıdır. Lakin Hacer tarafından çıkartılan raporun varlığı tüm planları altüst eder. Raporun iptal edilerek geçerliliğini yitirmesi adına çalışmalar başlatılırken, yeni bölüm fragmanında Hacer’in ‘Eğer bu raporu çürütürseniz bir daha bu eve gelmeyin!’ sözleri ortalığı karıştırır.

Kuruluş Osman 100.bölüm fragmanı: ‘Kılına zarar gelirse cihanı yerinden oynatırım!’Kuruluş Osman 100.bölüm fragmanı: ‘Kılına zarar gelirse cihanı yerinden oynatırım!’

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Gülsüm Öğretmen, ‘Bir ömür aynı insan olarak kalmak çok zor. Bazen güneşe o kadar çok bakarız ki, bir süre sonra güneşi bile göremez oluruz. En kıymetlilerimizi ıskalarız bazen’ sözleriyle Sefer’e tavsiyede bulunur. Gönül Dağı’nda Kasım meselesi yüzünden fikir çatışması yaşayan Zahide ile Sefer’in arasındaki buzların eriyip erimeyeceği akıllarda soru işareti bıraktırdı.

Teoman Gök’ün senaryosunu yazdığı, Yahya Samancı’nın yönetmenliğini yaptığı ve Ferhat Eşsiz’in yapımcılığını üstlendiği Gönül Dağı 71.bölümüyle 8 Ekim Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1’de yayınlanacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Ailece beğenerek izlediğimiz filmi artık hiç izlemek istemiyoruz çok sıkıcı ve moral bozucu oldu
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Seviyoruz dedik batirdilar diziyi heryerde agir cekim zamana oynamalar durmadan hüzün keder vay arkadaş veyselin jandarmayla karakola gitmesi 10 dakika sürdü
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunalım. İzlenmiyor bizim aile ve çevremizde. Senaryo güzel değil. Oyunculara bir sözüm yok.
    Cevapla
  • ismail 1 yıl önce Şikayet Et
    iyice kabak tadı vermeye başladı.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Katil süt annenin kocası :)
    Cevapla
  • vatandaş51 1 yıl önce Şikayet Et
    O raporu çürütüp o eve gitmesin Rıfat...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir