Gelsin Hayat Bildiğin Gibi 13.bölüm fragmanında takdirlik sahne! Örnek teşkil etti

Gelsin Hayat Bildiğin Gibi 13.bölüm fragmanında Sadi Payaslı’nın, ‘İyilik de kötülük de insanın içinde. Bizi belirleyen şey seçimlerimiz!’ çıkışı büyük yankı uyandırdı.

GİRİŞ 12.10.2022 09:23 GÜNCELLEME 12.10.2022 09:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 13.bölüm fragmanında Sadi Payaslı’nın Araz’a verdiği ‘İnsanın en büyük düşmanı geçmişidir. Geçmişte de seni yaralayan şeyi bul ve onunla yüzleş!’ tavsiyesi izleyenlerden tam not aldı.

Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’de Aslı’nın hiç beklenmedik bir anda kayıplara karışması Gizem ile Türkan’a korku ve panik yaşatır. Serdar’ın şubeye sürpriz ziyareti Songül’ü hoşnut kılırken Sadi’nin ise keyfini kaçırır.

Camdaki Kız 52.bölüm fragmanında Nalan’dan radikal karar! Asla geri adım atmayacakCamdaki Kız 52.bölüm fragmanında Nalan’dan radikal karar! Asla geri adım atmayacak

Mert’in rastlantı sonucu eline geçen defter hakikatlere adım adım yaklaşmasını sağlarken, Aylin’in evi terk etme kararı almasıyla işlerin rengi değişir. Esra’nın, Ozan’ın kimliğinden haberdar olmasının ardından Sanem ile Ozan’ın eli kolu bağlanırken, Zülfikar için de kardeşi ile yüzleşme vakti gelip çatmıştır.

Gerek senaristliğini gerekse proje tasarımını Gani Müjde’nin yaptığı, Altan Dönmez'in yönetmenliğini üstlendiği Gelsin Hayat Bildiğin Gibi 13.bölümüyle 6 Ekim Perşembe tarihinde saat 20:00’da Show TV kanalında seyircisini ağırlayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Fenerbahçeli 1 yıl önce Şikayet Et
    İslam Dini de Böyledir işte... Ya Cennet Ya Cehennem Tercih Senin Seçiminde...
    Cevapla
  • macho 1 yıl önce Şikayet Et
    öylesine tesadüfen denk geldigim bir diziydi bakar cikarim sandim cikamadim harika bir dizi
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi tabi verdiler yine toplumumuza uymayan saçma mesajlarını olumsuz giyim tarzlarını ve ahlâksız davranışlarını..!
    Cevapla
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardeşim dikkat ediyorum her haberin altında bu tarz yorumlar her kesime hitap etmek zorunda değil bizler beğeniyoruz ve izliyoruz.İnsan ahlakı kendi içinde aramalı beğenmiyorsan izleme bakma seni alakadar eden bir durum yok olumsuz giyim tarzı nedir asıl ahlaksızlık senin bu hayasızca yaptıgın yorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!