Camdaki Kız 52.bölüm fragmanında Nalan’dan radikal karar! Asla geri adım atmayacak

Camdaki Kız 52.bölüm fragmanında, artık bir şeyler yokmuş gibi davranmak istemeyen ve bir şeylerle kendi kendine savaşmaktan yorulan Nalan’ın Sedat’tan boşanma kararı alması damga vurdu.

GİRİŞ 10.10.2022 10:11 GÜNCELLEME 10.10.2022 10:11

Camdaki Kız 52.bölüm fragmanında tüm uğraşlarına rağmen Sedat’la sağlıklı bir ilişki yürütemeyen ve evliliğinde umduğunu bir türlü bulamayan Nalan radikal karar aldı. Sedat’tan aradığı sevgiyi ve ilgiyi göremeyen ve ne yaparsa yapsın evliliğindeki problemleri çözemeyen Nalan artık yolları ayırmak ister.

Gelsin Hayat Bildiğin Gibi 13.bölüm fragmanında Sadi'den büyük yankı uyandıracak sözler!Gelsin Hayat Bildiğin Gibi 13.bölüm fragmanında Sadi'den büyük yankı uyandıracak sözler!

En başından beridir çabalarının hiçbir sonuç vermediğini gören Nalan, evliliğini sonlandırmak niyetinde olduğunu Feride’ye açıkça belirtir. Feride’nin ise Nalan’ın tüm cesaretini toplayarak aldığı kararı olumlu karşılaması gelecek haftaya damgasını vururken, Hayri’nin Nalan’a sarf ettiği duygu dolu sözler izleyenleri ekran başına kilitledi.

Onur Güvenatam'ın yapımcılığını üstlendiği, Nadim Güç'ün yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Yeşim Aslan ile Seda Altaylı Tuğutlu ikilisinin yazdığı Camdaki Kız 13 Ekim Perşembe tarihinde saat 20:00'da Kanal D'de seyircisinin karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...