Sıradışı Strateji her Salı 21.00'de ÜLKE TV'de

Gazeteci Turgay Güler ve Savunma-Strateji ve Güvenlik Uzmanı Yusuf Alabarda, Türkiye’nin iç ve dış güvenlik politikalarını Sıradışı Strateji’de masaya yatırıyor.

Sıradışı Strateji her Salı 21.00'de ÜLKE TV'de
Sıradışı Strateji her Salı 21.00'de ÜLKE TV'de
GİRİŞ 11.10.2022 14:44 GÜNCELLEME 11.10.2022 14:44

Ülke TV ekranlarının başarılı ismi Turgay Güler, Yusuf Alabarda ile birlikte Sıradışı Strateji’yle izleyici karşısına çıkıyor. ‘Dünya genelinde artan eşitsizliklerin, algı operasyonlarının ve hızlanan dijitalleşmenin uluslararası ortamı şekillendirdiği bir dönemde, Türkiye sağlam adımlarla ilerlemeye nasıl devam ediyor? Çalkantılı uluslararası arenada, jeopolitik ve jeostratejik konumu açısından önemli bir yerde bulunan Türkiye, kendi çıkarlarını ve gücünü korumak için nasıl bir yol izliyor?’ hepsi ve daha fazlası Sıradışı Strateji’de masaya yatırılıyor.

Gazeteci Turgay Güler ve Savunma-Strateji ve Güvenlik Uzmanı Yusuf Alabarda “Sıradışı Strateji” ile her Salı saat 21.00’de ülke TV’de.

 
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
100 bin TL'ye işçi bulamıyorlar! Ev alan patron bile var
12 yıl sonra gelen imza! Türkiye, dengeden yana