Helak edici yedi büyük günah nedir?

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’yla ekranlardaki yerini alıyor. Muhabbet Kapısı’nda bugün İslam’da affı olmayan günahlar ve bu günahlardan kaçınmanın yolları ele alınacak.

Helak edici yedi büyük günah nedir?
Helak edici yedi büyük günah nedir?
GİRİŞ 21.10.2022 18:03 GÜNCELLEME 21.10.2022 18:03

Dini konularda akıllara takılan konular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile ekrana geliyor.  Programda bugün İslamiyet’e göre insanları felakete sürükleyecek olan günahlar hakkında bilinmesi gerekenler ekrana taşınacak.

MUSTAFA KARATAŞ SORULARI CANLI YAYINDA YANITLAYACAK

Karataş ‘Allah’ın affetmeyeceği günahlar nelerdir? Günahlarından tövbe etmeden ölen kişiyi Allah affeder mi? Hz. Adem ve eşi Hz. Havva’yı cennetten kovduran günah neydi? Günahların cezası bu dünyada da çekilir mi? Helak edici yedi büyük günah nedir? Allah’ın yasakladığı en büyük günah nedir?’ sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

MUHABBET KAPISI PAZAR 09:50'de KANAL 7'de

İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ele alınacak.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe ve Pazar 09:50’de Kanal 7’de…

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar