Sultanahmet Meydanı Tarihte Yürüyen Adam'da

Tarihte Yürüyen Adam bu hafta İstanbul’un en önemli simgelerinden Sultanahmet Meydanı ve çevresinden çok kıymetli noktaları ekrana taşıyacak.

Sultanahmet Meydanı Tarihte Yürüyen Adam'da
Sultanahmet Meydanı Tarihte Yürüyen Adam'da
GİRİŞ 18.11.2022 10:06 GÜNCELLEME 18.11.2022 10:06

Tarihi sevdiren, merak uyandıran program Tarihte Yürüyen Adam geçmişten bugüne ayakta kalmayı başaran tarihi yapıları ve hikâyelerini izleyicilerle buluşturuyor.

Tarihçi Yazar Ahmet Anapalı’nın sunumuyla ekrana gelen Tarihte Yürüyen Adam, geçmişe ışık tutan yapıların hikâyeleriyle Ülke TV ekranlarındaki yerini alıyor. Tarihte Yürüyen Adam bu hafta tarihe tanıklık etmiş, üzerinde hüküm sürmüş her toplum için önemli bir konum olan Sultanahmet Meydanı tarihini izleyicileri için anlatacak. Beşir Efendi Su Terazisi, 4. yüzyılda dikilmiş Milyon Taşı ve tarihi Mese Caddesi üzerinde bulunan tarih kokan birçok yer Tarihte Yürüyen Adam’da yer alacak.

Tarihi camiler, kervansaraylar, üstünde birçok medeniyetin yaşadığı Mezopotamya ve Anadolu şehirlerinin bilinmeyen hikayeleri Tarihte Yürüyen Adam ile her Cumartesi 16:00’da Ülke TV ekranlarında…

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü