Cüneyt Özdemir'le Hayko Cepkin arasında 'seçim yayını' tartışması! "Bende işlemez..."

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in seçim gecesinde yapacağı yayına Hayko Cepkin'i davet etmesi, Cepkin tarafından tepkiyle karşılandı. "Bende işlemez..." diyen şarkıcı, Özdemir'e sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Cüneyt Özdemir'le Hayko Cepkin arasında 'seçim yayını' tartışması! "Bende işlemez..."
Cüneyt Özdemir'le Hayko Cepkin arasında 'seçim yayını' tartışması! "Bende işlemez..."
GİRİŞ 31.01.2023 18:23 GÜNCELLEME 31.01.2023 18:29
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Bir süredir Oğuzhan Uğur ile Cüneyt Özdemir arasındaki 'seçim yayını' gerilimine son olarak Hayko Cepkin dahil oldu.

Özdemir, sosyal medya hesabı üzerinden Uğur'a eleştiride bulunup Cepkin'i yayınına davet edince beklediği karşılığı bulamadı.

Özdemir'e sosyal medyadan cevap veren Cepkin, 'Bende işlemez...' diyerek tepki gösterdi. Peki Oğuzhan Uğur, Cüneyt Özdemir ve Hayko Cepkin arasındaki 'seçim yayını krizi' nasıl başlamıştı?

NE OLMUŞTU?

BabalaTV adlı YouTube kanalının sahibi Oğuzhan Uğur, 27 Ocak Cuma günü yayınladığı gönderide Anadolu Ajansı'nın seçim verilerini ilk kez bir YouTube kanalıyla paylaşacağını, bu kanalın da BabalaTV olduğunu duyurdu. "Şaşırtıcı ama güzel gelişme" deyip Anadolu Ajansı'na teşekkürlerini ileten Uğur'a ilk tepki Cüneyt Özdemir'den geldi.

Özdemir, Oğuzhan Uğur'un gönderisine yorum yaparak "Oğuzhan bizimle de paylaşıyorlar güzel kardeşim" dedi. Bu cevabın akabinde ikili arasındaki 'seçim yayını krizi' başlamış oldu.

Uğur, Özdemir'i tiye alarak "Oo abi... Biz ikinci mi olduk... İlk tivit atan mı yoksa" derken Özdemir bir yorumda daha bulunarak "Yok yahu mesele birincilik değil de bilginin doğruluğu… Bir sıkıntı olursa bizim seçim özel canlı yayınına bağlanabilirsiniz" diye konuştu.

"OĞUZHAN BİRAZ BÜTÜN TARİHİ KENDİSİYLE BAŞLATIYOR..."

Konuyu YouTube yayınına taşıyan Cüneyt Özdemir, Oğuzhan Uğur'u 'tarihi kendisiyle başlatıyor' diye eleştirirken ilk yayının 2011 yılında yapıldığını belirtti. Özdemir,  "Her seçimde yapıyoruz zaten. Oğuzhan biraz bütün tarihi kendisiyle başlatıyor. Bizde gazeteciler öyledir mesela... Yani bütün tarih onlarla başlamıştır... Durun... İnternet sizle icat olmadı ki... Çok başarılı işler yapıyorsunuz ama bir durun..." ifadelerini kullandı.

YAYIN DAVETİNE "BENDE İŞLEMEZ" CEVABI

Özdemir'in YouTube'daki yayınını paylaşan Hayko Cepkin, ikili arasındaki tartışmaya dahil olurken, Oğuzhan Uğur'un tek başına seçim yayını yürütebileceğini söyledi.

Cepkin, "Mesele kalabalık olmak değil ki en güvenilir olanın seyredilmesi. Herkesin ortak bir derdi var o da gerçek ve güvenilir olan kim ise onu seyredip güvendiği bir yerden bilgiye ulaşmak. Oğuzhan Uğur stüdyoda kimse olmadan da geceyi net yürütür. Konuk işi benim geyiğimdi zaten" diyerek topu Cüneyt Özdemir'e attı. 

Özdemir, bu kez Cepkin'e hitaben "Hayko Bey bizim yayına da bekleriz... Sizin gibi insanlar bizim zenginliğimizdir. Ne kadar çok farklı kanal olursa o kadar iyi ayrıca..." sözleriyle davette bulundu.

Ünlü şarkıcı ise hiç beklenmedik bir tepki vererek "Yaaaaa hadi be oradan sen de hahahahahah 'sizin gibi insanlar' a karşı 'bizim gibi insanların' falan cümleye bak... Ben buna çakma nezaketli maval okuma derim. Ömrüm bu cümlelerle uğraşmakla geçti. Bende işlemez" dedi.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 14
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    aman ne kadar önemlii hayko işte napcan
    Cevapla
  • MahirOsman 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış cümle kurmamış. Aynen sizin gibi “değişik!!” ler demek istemiş ve doğru söylemiş
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki adam kendini farklı görmüyor görmek istemiyor.Sizin gibi bizim gibi diye bir şey yok diyor.Sen de insansın ben de insanım olağan üstü veya diğer insanlardan farklı değilim diyor.Bence de çok samimiyetsiz ve gereksiz nezaket.
    Cevapla
  • cihangir 1 yıl önce Şikayet Et
    hayko, ermeni kökenli olduğu için, sizin gibi demesine tepki veriyor. bence cüneyt özdemir yanlış bir cümle kurmuş.
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Körler sağırlar birbirini ağırlar. Yazık gençliğe, bu tipleri mi takip ediyor, bomboş tipler.
    Cevapla
  • Düzer 1 yıl önce Şikayet Et
    İnanın bir gram ilgilenmiyorum. Zaman sadece bir zaman değil
    Cevapla
  • Okuyucu 1 yıl önce Şikayet Et
    E okudun ama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü