Hatay Reyhanlı’da bulunan özel şifalı meyve

Sağlığı izleyicisinin ayağına götüren Feridun Kunak’ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta medeniyetler beşiği Hatay’ın Reyhanlı ilçesinden yararlı bilgilerle izleyicisiyle buluşuyor.

Hatay Reyhanlı’da bulunan özel şifalı meyve
Hatay Reyhanlı’da bulunan özel şifalı meyve
GİRİŞ 03.02.2023 10:46 GÜNCELLEME 03.02.2023 10:46

Yaptığı programlarla izleyicisinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Op. Dr. Feridun Kunak, alternatif tıbbı modern tıpla harmanlıyor.  Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi bu hafta verimli topraklarıyla Hatay’ın Reyhanlı ilçesinden izleyici karşısına çıkacak. Evlerinize Sağlık ekibi Hatay’da yetişen özel meyve greylim ile Hatay gezisine başladı. Özel meyvenin bulunduğu bahçede meyve yetiştiricileriyle sohbet eden Kunak, greylim meyvesinin faydalarından bahsetti. Evlerinize sağlık ekibinin bir sonraki durağı tarhana yapılan bir mutfak oldu. Şifa kaynağı olan tarhana çorbasını taslara Kunak doldurdu. Hatay gezisinin devamında felç geçirmiş teyzeyi ziyaret eden Kunak, teyzeye fizik tedavi önerileri verdi.  

Evlerinize Sağlık ekibi Hatay gezisinde rotayı Ispanak tarlasına çevirdi. Muhteşem manzarası ve doğallığıyla Evlerinize Sağlık ekibinin beğendiği ıspanak tarlası ekranlara taşındı. Evlerinize Sağlık ekibi ıspanak tarlasının ardından zeytin bahçesine gitti. Kunak, zeytinin mucizevi faydalarını izleyicileri için anlattı. Son olarak Hatay'da belağrıları yaşayan bir teyzenin evine konuk olan Kunak, teyzeye fizik tedavi uygulayarak tavsiyeler verdi.

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13.10 ’da Kanal 7’de… 

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı