Süleyman Soylu seçim atmosferini Başkent Kulisi Özel’de yorumlayacak

Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu, siyaset dünyasındaki önemli gelişmelerin yer aldığı Başkent Kulisi Özel bu hafta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ağırlayacak. Soylu, seçim öncesi ülke gündemini Başkent Kulisi Özel’de değerlendirecek.

Süleyman Soylu seçim atmosferini Başkent Kulisi Özel’de yorumlayacak
Süleyman Soylu seçim atmosferini Başkent Kulisi Özel’de yorumlayacak
GİRİŞ 28.04.2023 14:48 GÜNCELLEME 28.04.2023 15:07

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi Özel yaklaşan seçimler öncesi çok özel konukları stüdyosunda ağırlıyor. Başkent Kulisi’nin bu haftaki konuğu hafta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olacak. Soylu, 14 Mayıs seçimlerine yönelik çalışmaları Başkent Kulisi’nde anlatacak. Programda ayrıca ‘14 Mayıs seçimleri neden çok önemli? Terörle mücadelede gelinen son nokta nedir? PKK ve HDP 14 Mayıs seçimlerine niçin bu kadar önem veriyor? CHP ile HDP arasında gizli bir anlaşma var mı? ABD seçimlere hangi gözle bakıyor? Seçimlerden ne bekliyor ne umuyor? 14 Mayıs seçimlerine doğru anketler ne diyor? Seçimi Cumhur İttifakı kazanırsa nasıl bir Türkiye’yi nasıl bir beş yıl bekliyor?’ sorularına da yanıt aranacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi Özel Cumartesi 11:15’te Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!