Ömer dizisinde büyük ses getirecek veda! Bundan böyle hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Dram ve gerilim dolu sahneleriyle izleyici kitlesine unutulmaz anlar yaşatan Ömer dizisinde yaprak dökümü yaşanacak. Üstlendiği 'Süreyya Kutlu' karakteriyle adından söz ettiren Simay Barlas yollarını ayırıyor.

Ömer dizisinde büyük ses getirecek veda! Bundan böyle hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Ömer dizisinde büyük ses getirecek veda! Bundan böyle hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
GİRİŞ 08.06.2023 10:16 GÜNCELLEME 08.06.2023 10:16
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Star TV ekranında her Pazartesi akşamı yayına giren OGM Pictures imzalı Ömer dizisinde olayların seyrini değiştirecek bir veda gerçekleşecek. Rol aldığı 'Süreyya Kutlu' karakteri ile gidişatı önemli ölçüde etkileyen Simay Barlas için yolun sonu göründü. Senaryo gereği 'Ömer Ademoğlu' karakteriyle nişanlanan, ancak düğün hazırlıklarının devam ettiği esnada ani kararla terk edilen Simay Barlas'ın Ömer'deki macerası bitiyor.

Kuruluş Osman'da Osman Bey'in içini yakıp kavuracak veda! Bir dönem resmen kapanıyorKuruluş Osman'da Osman Bey'in içini yakıp kavuracak veda! Bir dönem resmen kapanıyor

Oyunculuk tecrübesini ilk defa 2014'te Paramparça dizisiyle kazanan ve burada üstlendiği 'Öykü' karakteriyle geniş bir kesim tarafından keşfedilen Simay Barlas 2.sezon öncesi Ömer'den ayrılacak. Mesleki kariyerinde Hayat Bazen Tatlıdır, Adı Efsane, Zalim İstanbul, Bir Annenin Günahı ve Aziz gibi yapımlarda boy gösteren Simay Barlas önümüzdeki hafta Ömer'de son kez kameralar karşısına geçecek.

Gönül Dağı sezon finali mi yoksa final mi yapacak? TRT1'den dikkat çeken açıklama geldi!Gönül Dağı sezon finali mi yoksa final mi yapacak? TRT1'den dikkat çeken açıklama geldi!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Tulay 10 ay önce Şikayet Et
    Aman gitsin,sinir etti milleti..
    Cevapla
  • Kübra 10 ay önce Şikayet Et
    İyi olmuş bay bay Süreyya
    Cevapla
  • Zine 10 ay önce Şikayet Et
    Yallahhh
    Cevapla
  • Gamze 10 ay önce Şikayet Et
    Çok şükür kurtulduk süreyyadan geç bile kalındı
    Cevapla
  • mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    güle güle
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!