Cumhuriyet'ten çifte standart! AK Parti'ye öyle CHP'ye böyle

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti yönetimindeyken İETT'deki çift bilet uygulamasını sürekli gündemde tutmaya çalışan Cumhuriyet Gazetesi, İBB yönetimi CHP'ye geçince sus pus oldu.

GİRİŞ 08.06.2023 14:22 GÜNCELLEME 08.06.2023 15:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sol medyanın bir çifte standart uygulaması daha belgeleriyle ortaya çıktı. 20 yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin AK Parti'de olduğu dönemde İBB yönetiminin uygulamalarını eleştiren Cumhuriyet Gazetesi'nin, İBB CHP'li Ekrem İmamoğlu'na geçince suskunlaştığı belirlendi. 

ÇİFTE STANDART

İBB yönetimi AK Parti'deyken İETT'deki çift bilet uygulamasını belirli aralıklarla haberleştiren, kendilerine gönderildiğini iddia ettiği mektupları yayınlayan, çift bilet uygulamasına 'Vurgun' diyen Cumhuriyet Gazetesi, hala yönetmelikte olan çift bilet uygulamasına şimdi ise sessiz kalıyor. Yönetim AK Parti'deyken "İETT'deki çift bilet vurgunu" başlıkları atan gazete, bugün çift bilet uygulamasına sessiz kalırken, İETT'nin yönetilememesine, otobüs, metrobüs, metro ve tramvayların her gün bakımsızlıklar nedeniyle yollarda kalmasına ve İstanbulluların sorunlarına gözlerini yumuyor. 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 4
  • Rıza 10 ay önce Şikayet Et
    İstanbullu memnun. Baksanıza seçimlerde CHP birinci çıktı. Boşuna haber yapıyorsunuz bunlarda utanma duygusu yok ar damarları çatlamış
    Cevapla
  • Hoca 10 ay önce Şikayet Et
    Cumhuriyetten ne beklenir ki? CHP gibi içinde Atatürkçü kalmamış, tamamen PKK'lılara terk edilmiş bir kuruluş
    Cevapla
  • Adnan 10 ay önce Şikayet Et
    Mükemmel tespit,yalnız pkk,lılar değil fetö,de etkili.Kısaca Vatan düşmanlarının istilası altında
    Cevapla
  • Abdullah 10 ay önce Şikayet Et
    Ya bu ve bunun gibi haklı muhalefetlikten uzak, tamamen taraf olduğu için iftira yalan dolu medyayı kapatacak yasa çıkmalı. Yılda 20 haberi yalan olan kapatılmalı mesela. Keşke Reis gerçekten diktatör olsaydı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı