Gönül Dağı 102.bölüm fragmanı: Anlamlı jest! Selma'nın mutluluğu gözlerinden okunuyor

Duygusal sahnesiyle öne çıkan Gönül Dağı 102.bölüm fragmanında Taner'in Selma'ya yaptığı jest damgasını vurdu. Taner'in sürprizi karşısında yüzünde sıcak bir tebessüm oluşan Selma hayatının en sevinçli dakikalarını yaşar.

GİRİŞ 18.06.2023 09:24 GÜNCELLEME 18.06.2023 09:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TRT1'in rekortmen dizisi Gönül Dağı 102.bölüm fragmanında doğru mu yoksa yanlış mı yaptığını bilemeyen Taner'den unutulmayacak bir sürpriz gelir. Selma'ya duygu yüklü bir not bırakan Taner, 'Umarım her zaman böyle gülümserseniz. Gülümsemek çok yakışıyor çünkü size' sözlerine imza atar. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Taner'in sürprizi karşısında Selma'nın ağzı kulaklarına varır ve yüzündeki kendini gülümsemekten alıkoyamaz.

Ben Bu Cihana Sığmazam'da 2.sezon öncesi beklenmedik ayrılık! Veda sahnesini paylaştıBen Bu Cihana Sığmazam'da 2.sezon öncesi beklenmedik ayrılık! Veda sahnesini paylaştı

Yahya Samancı'nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu, Teoman Gök'ün senaryosunu kaleme aldığı ve Ferhat Eşsiz'in yapımcısı olduğu Gönül Dağı 102.bölüm fragmanı tarihinde saat 20:00'da TRT1'de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Abdullah 11 ay önce Şikayet Et
    Selma Taner evlensin
    Cevapla
  • ramay 11 ay önce Şikayet Et
    aşk sevda hayatın anlamı içinde gizem barındıran duygular ötesi hisler sevginin doruk noktası hiçbir sevgiye benzemeyen içinde merhamet teslimiyet vefa bağımlılık ve çaresizlik barındıran candan öte dopamin hormonlarını zıplatan aynı anda yürek yakan acıyı iliklerine kadar hissettirir
    Cevapla
  • misafir 11 ay önce Şikayet Et
    şeytansız dizi olmaz diyenlere inat... TRT nin tertemiz, reytingi yüksek dizisi. Sadece günümüzde izlenilir değil, eskimeyecek, gelecek nesillere miras kalacak muhteşem bir eser.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları'ndan Netanyahu açıklaması! Ebu Ubeyde iddialara son noktayı koydu
Bahçeli'den 28 Şubat tahliyeleriyle ilgili açıklama! Çetin Doğan'a tepki!