Gönül Dağı 103.bölüm fragmanında Azize'den yıkan haber! Hayata gözlerini mi yumacak?

Gönül Dağı 103.bölüm fragmanında Azize teyzenin başına umulmadık zamanda gelen korkunç hadise Dişçi Musa'yı can evinden vurdu. Ayten Uncuoğlu'nun üstlendiği Azize karakterinin hikayesinin bitip bitmeyeceği Gönül Dağı takipçilerinin kafasını kurcaladı. İşte, ayrıntılar...

GİRİŞ 22.06.2023 09:40 GÜNCELLEME 22.06.2023 09:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

24 Haziran tarihinde unutulmayacak bir bölümle sezon finali yapmaya hazırlanan Gönül Dağı'nda izleyenlerin gözü bu sefer Azize teyzeye çevrildi. Bilindiği üzere Dişçi Musa'nın huzurevinden arkadaşı ve emekli fizik profesörü olan Azize teyze Gönül Dağı ailesine farklı bir renk katmıştı.

Vermem Seni Ellere 2.bölüm fragmanında heyecanı tavan yaptıran sahne! Böyle itiraf ettiVermem Seni Ellere 2.bölüm fragmanında heyecanı tavan yaptıran sahne! Böyle itiraf etti

Gönül Dağı 103.bölüm fragmanında Ayten Uncuoğlu'nun rol aldığı Azize teyzenin başına talihsiz bir hadise gelir ve etrafındakilerin yüreğini ağzına getirir. Yaşanan bu gelişmenin hemen arkasından dizi tutkunları Azize teyzenin hayat mücadelesini kaybedip kaybetmediğini merak ediyor. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Dişçi Musa'nın gözyaşlarına hakim olamaması tansiyonu yükseltirken Azize teyzenin sağlık durumu şimdilik belirsizliğini koruyor.

Yahya Samancı'nın yönettiği, Teoman Gök'ün yazdığı ve Ferhat Eşsiz'in yapımcısı olduğu Gönül Dağı 103.bölümüyle 24 Haziran Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1'de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    azize teyze ölmesin. diziye renk katıyor.
    Cevapla
  • Azize 10 ay önce Şikayet Et
    Umarım ölmemiştir musa emmi bir acıyı daha kaldıramaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası raporunda asgari ücret ayrıntısı
Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde'den İngiliz esir Nadav Bublabel paylaşımı