Alparslan Büyük Selçuklu niçin TRT1 yayın akışında yoktu? Alınan karar doğrultusunda...

Geçtiğimiz akşam yayınlanmayan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yayın tarihi izleyici kitlesi tarafından sorgulanıyor. İşte, TRT1’in haftalık yayın akışı listesinde bulunmayan Alparslan Büyük Selçuklu hakkında merak edilenler…

Alparslan Büyük Selçuklu niçin TRT1 yayın akışında yoktu? Alınan karar doğrultusunda...
Alparslan Büyük Selçuklu niçin TRT1 yayın akışında yoktu? Alınan karar doğrultusunda...
GİRİŞ 22.06.2023 09:43 GÜNCELLEME 22.06.2023 09:43
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

TRT1 ekranlarında yayınlandığı her hafta reyting rekorları kıran Alparslan Büyük Selçuklu dizisi bu hafta yayınlanmadı. Hal böyle olunca ekran başındakiler Alparslan Büyük Selçuklu’nun yayınlanmama sebebini ve yeni bölüm yayın tarihini araştırmaya koyuldu. TRT1’in paylaştığı yayın akışı listesinde bu hafta yer almadığı görülen Alparslan Büyük Selçuklu’nun yerine başka bir projenin yayınlanması kafalarda soru işareti bıraktırdı.

Vermem Seni Ellere 2.bölüm fragmanında heyecanı tavan yaptıran sahne! Böyle itiraf ettiVermem Seni Ellere 2.bölüm fragmanında heyecanı tavan yaptıran sahne! Böyle itiraf etti

TRT 1'in 19 Haziran 2023 tarihli yayın akışına göre, saat 20.00'de Yeşil Deniz Milenyum isimli dizi, sonrasında ise saat 21.45'te UEFA EURO Elemeleri Türkiye Galler maçı yayınlandı. Eğer herhangi bir değişiklik yapılmazsa senaristliğini, proje tasarımını ve yapımcılığını Emre Konuk’un üstlendiği Alparslan Büyük Selçuklu projesinin yeni bölümünün 26 Haziran Pazartesi tarihinde yayınlanması bekleniyor.

Gönül Dağı 103.bölüm fragmanında Azize'den kötü haber! Yaşam savaşını kazanabilecek mi?Gönül Dağı 103.bölüm fragmanında Azize'den kötü haber! Yaşam savaşını kazanabilecek mi?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • M.ece 10 ay önce Şikayet Et
    Lütfen devamlarını çekin böyle diziler istiyoruz yaz boyu ne seyredeceğiz çocuklarımız tarihimizi öğrensin nasıl yüce bir millet olduğumuzu
    Cevapla
  • Hayri 10 ay önce Şikayet Et
    sezon finali yapın ancak, devam edin çekimlere. sencer dönemine kadar. ayrıca ekranlarda taht kavgalarını az, fetih ve fethin sonuçlarını daha fazla görmek istiyoruz.
    Cevapla
  • CUMA AKILLI 10 ay önce Şikayet Et
    EYLÜLE KADAR NE YAPACAĞIZ BİZ BAŞKA DİZİ İZLEMİYORUM ÇOK MÜKEMMEL BİR Dizi
    Cevapla
  • Murat 10 ay önce Şikayet Et
    Size öneride bulunmuşlar bende açiklama yapmak istedim Rumi'den çok moğollar var zaten adı moğol olsaymış daha uygun olurdu. Moğol seven baksın, arada rumi çıkıyor.
    Cevapla
  • Erol 10 ay önce Şikayet Et
    Tabii digital platformda müthiş diziler var. Rumî sahneleri selcukluyu gölgede bırakır. Kızılelma şehzade Mehmet süper. Daha birçok dizi.
    Cevapla
  • Adem 10 ay önce Şikayet Et
    Dizinin fanatik bir izleyicisiyim.. Lütfen yoktan sebeblerle yayın akışından kaldirmayin..ayrıca final sonrası bir yaz boyunca ne seyredecegiz
    Cevapla
  • Nizam 10 ay önce Şikayet Et
    Ani fetholdu. Sezon bitti.
    Cevapla
  • TABİİ 10 ay önce Şikayet Et
    tabii uygulamasından RUMİ dizisini izleyebilirsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü