Teşkilat'ın Halit Başkan'ı Turgut Tunçalp'ten şok veda! Sosyal medya hesabından paylaştı

TRT1'in sevilen dizisi Teşkilat'ta 'Halit Gür (Başkan)' karakterini üstlenen Turgut Tunçalp, sosyal medya hesabı aracılığıyla veda mesajı yayınladı.

Teşkilat'ın Halit Başkan'ı Turgut Tunçalp'ten şok veda! Sosyal medya hesabından paylaştı
Teşkilat'ın Halit Başkan'ı Turgut Tunçalp'ten şok veda! Sosyal medya hesabından paylaştı
GİRİŞ 03.07.2023 15:02 GÜNCELLEME 03.07.2023 15:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

2021'den bu yana Teşkilat ailesinin önemli bir parçası olan Turgut Tunçalp'ten hayal kırıklığına uğratacak bir haber geldi. Rol aldığı 'İstihbaratçı Halit Başkan' karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Turgut Tunçalp, hikayesinin sona erdiğini açıkladı.

Gönül Dağı, Kurban Bayramı'nda da seyirciyi gülümsetecek! Keyif dolu anlar yaşatacakGönül Dağı, Kurban Bayramı'nda da seyirciyi gülümsetecek! Keyif dolu anlar yaşatacak

Oyunculuk performansıyla izleyenlerin gönlünde taht kuran Turgut Tunçalp aktif şekilde kullandığı sosyal medya hesabı üzerinden veda mesajı yayınladı. Twitter'da takipçilerini yakından ilgilendirecek bir gönderi paylaşan Turgut Tunçalp, ''Sevgili Teşkilat Ailesi, Başta yapımcımız Timur Savcı ve Burak Sağyaşar olmak üzere, yayıncı kuruluşumuz TRT1'e, tüm çalışma ve ekip arkadaşlarıma her zaman güzel bir şekilde hatırlayacağım bu muhteşem deneyim ve bana kattıklarınız için çok teşekkür ederim. Tims&B ailesiyle yollarımızın tekrardan kesişmesi dileğiyle herkese sevgiler ve başarılar dilerim.'' şeklinde ifadelere yer verdi.

 

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • esentepe03 10 ay önce Şikayet Et
    bu dizi baslangicta okadar iyiydiki listeleri zorlar dedim ama bide baktim oyunculari fos cikti ve diziyi izlemeyi biraktim ve güzrl bir karar aldigima inaniyorum ve kararin ardindayim.
    Cevapla
  • Fenerbahçe 10 ay önce Şikayet Et
    Şu Zehra çıksın diye bekliyoruz. Aşk dizisinden gına geldi...
    Cevapla
  • Ayşe 10 ay önce Şikayet Et
    Ama o ölmedi ki çok saçma olmuş o zaman bu bölüm. Bari bu bölümde diğer ikisi değilde başkan ölseymş. Aniden dziden çıkmamış olurdu
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 10 ay önce Şikayet Et
    Yerine birini atamışlardır.
    Cevapla
  • Hakans 10 ay önce Şikayet Et
    Uganda 'ya elçilik görevlisi olarak atanmış... derler olur biter.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti