TRT1'den son dakika hamlesi! Alsancak'ı bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak

Sevilen dizi hakkında TRT1 tarafından son dakika değişikliği yapıldı. Keyifle takip edilen Al Sancak’ın sezon finali yerine final yapması kararlaştırıldı.

TRT1'den son dakika hamlesi! Alsancak'ı bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak
TRT1'den son dakika hamlesi! Alsancak'ı bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacak
GİRİŞ 26.07.2023 17:17 GÜNCELLEME 26.07.2023 17:18
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Yeni sezon için hazırlıklara tam gaz devam TRT1, Alsancak hakkında karar değişikliği yaptı. Normal şartlar altında yeni sezonda da macerasına kaldığı yerden devam edecekti. Fakat beklenildiği gibi olmadı ve TRT1 izleyenlere son dakika kararını ilan etti. Buna göre 2.sezonunun çekilmesi beklenen Al Sancak dizisinin ekran macerasına nokta koyulacak.

15 Haziran Perşembe tarihinde yayına giren 19.bölümü ile sezon finali yapan Al Sancak’ın yayın serüveni resmen sona erdi. Öte yandan söz konusu dizinin yapım şirketi Bozdağ Film’in yeni sezonda “Ağlayan Gelin” dizisini TRT1 için hazırladığı öğrenildi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 35
  • M.Atamer 6 ay önce Şikayet Et
    Televizyon ekranlarında son zamanlarda gördüğüm ve neredeyse en heyecanla beklediğim bu dizinin yayından kaldırılmasına neyin sebep olduğunu bilemiyorum. Fakat rezil bir karar olmuş Kararı alanları tebrik! ediyorum. Bir devlet kanalı bu diziyi desteklemeyecek de hangi diziyi destekleyecek acaba. Bu benim için büyük merak konusu.
    Cevapla
  • Alişan 6 ay önce Şikayet Et
    Alsancagin bitmesi yanlış diyerdizi kudusle ilgili tuuuutttttmazzzzzzzz benden söylemesi.
    Cevapla
  • Fadime Meşe 6 ay önce Şikayet Et
    Bu dizinin acilen yeni bölümlerini bekliyoruz deprem döneminde izlenmemesi çok normal fanatik izliyciler bile televizyonu sadece bir haber almak için açıyordu lütfen yeni çekimlere başlamanızı heyacanla bekliyoruz
    Cevapla
  • Halit 7 ay önce Şikayet Et
    Bir dahada trt1 in hiç bir dizisini izlemem adam gibi bir dizi yapıyorlar onuda 19bölümde bitiriyorlar bence herkeste izliyordu şimdi dizilerini oturup kendileri izlesinler
    Cevapla
  • 9 KÖYDEN KOVULDUM 9 ay önce Şikayet Et
    Ey dizi ve flim yapımcıları...! Bizler artık aşklı meşkli flimler yerine benliğimizi özümüzü konu alan diziler izlemek istiyoruz. Diziler izlemeye gerek yok ortalık çıplaklar kampı gibi. Evlatlarımızı ve torunlarımızı asaletli ve güvenilir olmasını istiyoruz. İsteyenlerde çıplaklar kampına dahil olabilirler.
    Cevapla
  • Esra 9 ay önce Şikayet Et
    Dizi çok ama çok güzeldi hiç bir bölümünü kaçırmadan izliyordum saçma sapan bir dizi için güzelim diziyi bitirdi ya Mehmet Bozdağ ben ne diyeyim yeni bir dizi Al Sancak fanların ahını alırsa görürüm ben yeni diziyi dizinin adı da Ağlayan Gelin olacakmış artık millet öyle aşklı aldatmalı vb. diziler istemiyor Instagram dan herkes yağmura tutuyor Mehmet Bozdağ geri başlasın diye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü