Yeni dizi Kirli Sepeti'ne Kuruluş Osman'ın unutulmaz ismi geliyor! Farklı soluk getirecek

Kuruluş Osman dizisinde rol aldığı Mihael Kosses karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Serhat Kılıç sürpriz projeyle ekranlara dönüyor. Son olarak Tetikçinin Oğlu dizisiyle kameralar karşısına geçen Serhat Kılıç, Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti’yle sözleşme imzaladı.

Yeni dizi Kirli Sepeti'ne Kuruluş Osman'ın unutulmaz ismi geliyor! Farklı soluk getirecek
Yeni dizi Kirli Sepeti'ne Kuruluş Osman'ın unutulmaz ismi geliyor! Farklı soluk getirecek
GİRİŞ 24.07.2023 14:52 GÜNCELLEME 24.07.2023 14:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

2021 – 2022 yılları arasında Kuruluş Osman projesinde oynadığı ‘Mihael Kosses’ karakteriyle adından söz ettiren Serhat Kılıç’tan hayranlarına müjdeli haber geldi. Yağız Alp Akaydın’ın yönettiği ve Gökhan Horzum’un yazdığı Tetikçinin Oğlu dizisinin ardından Serhat Kılıç’ın yeni adresi belli oldu.

TRT1, iddialı dizisi için final tuşuna basıyor! Alsancak'ta son dakika karar değişikliğiTRT1, iddialı dizisi için final tuşuna basıyor! Alsancak'ta son dakika karar değişikliği

Oyunculuk kariyerinde Maraşlı, Öğretmen, Söz, Seksenler, Ezel, Hatırla Sevgili ve Bizim Evin Halleri gibi projelerde boy gösteren Serhat Kılıç, şimdi de Kirli Sepeti’yle anlaşma sağladı. Ağustos ayında sete çıkacak olan ve kurucu yönetmenliğini Merve Girgin’in üstlendiği Medyapım imzalı Kirli Sepeti’yle el sıkışan Serhat Kılıç’ın hangi rolde yer alacağı açıklandı.

Başrollerini Ayça Bingöl ve Serkay Tütüncü’nün paylaştığı Kirli Sepeti’nin yeni oyuncusu Serhat Kılıç, ‘Feyyaz’ karakteriyle gümbür gümbür geliyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • mehmetvie 9 ay önce Şikayet Et
    haber7de Fox Tvnin gümbür gümbür reklamini yapiyor
    Cevapla
  • sultan 9 ay önce Şikayet Et
    kendini harcama kardeş iyi ve karekterist rollerle geniş halk kitlelerine yönel büyük kesim o kanalı izlemiyor bizden demesi
    Cevapla
  • Mehmet 9 ay önce Şikayet Et
    Bence kardeş dediklerine iyi bak bu adamı araştır niye fox a gittiğini anlarsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede