Arka Sokaklar ailesine güç katacak transfer! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol almıştı

2018 - 2020 yılları arasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da üstlendiği 'Boran Kayalı' karakteriyle hafızalara kazınan Mustafa Üstündağ, Arka Sokaklar dizisiyle el sıkıştı.

Arka Sokaklar ailesine güç katacak transfer! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol almıştı
Arka Sokaklar ailesine güç katacak transfer! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol almıştı
GİRİŞ 24.07.2023 11:10 GÜNCELLEME 24.07.2023 11:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 4. ve 5. sezonunda İlyas'ın dostu ve masanın bir üyesi olarak kameralar karşısına geçen Mustafa Üstündağ'ın yeni projesi netlik kazandı. 51 bölüm boyunca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da oyunculuk performansı sergileyen ve son olarak Çukur dizisinde boy gösteren Mustafa Üstündağ, Arka Sokaklar'la sözleşme imzaladı.

Kuruluş Osman'dan Kirli Sepeti'ne yankı uyandıran transfer! Seyirciyi ekrana kilitleyecekKuruluş Osman'dan Kirli Sepeti'ne yankı uyandıran transfer! Seyirciyi ekrana kilitleyecek

Oyunculuk kariyerinde Muhteşem Yüzyıl Kösem, Merhamet, Kurtlar Vadisi Pusu, Emret Komutanım, Cennet Mahallesi gibi yapımlarda yer alan Mustafa Üstündağ'ın, Arka Sokaklar dizisinde hangi rolü üstleneceği belli oldu. Mustafa Üstündağ, yönetmenlik koltuğunda Orhan Oğuz'un oturduğu ve senaryosunu Ozan Yurdakul'un kaleme aldığı Arka Sokaklar'da kötü adam karakteriyle ekranlara bomba gibi dönüyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • İsimsiz 9 ay önce Şikayet Et
    Evet doğru
    Cevapla
  • yorumcu 9 ay önce Şikayet Et
    hatalı tercih şevket çoruh yerine olmalı idi.polis olsa daha çok izleyici çeker.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!