TRT1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun final tarihi duyuruldu! Duyunca şok olacaksınız

Nefes kesen sahneleriyle reytingleri kasıp kavuran Alparslan Büyük Selçuklu dizisi finale adım adım yaklaşıyor. Kalan son 2 bölümünün yayına gireceği tarih dizinin sıkı takipçileriyle paylaştı.

TRT1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun final tarihi duyuruldu! Duyunca şok olacaksınız
TRT1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun final tarihi duyuruldu! Duyunca şok olacaksınız
GİRİŞ 29.07.2023 15:43 GÜNCELLEME 29.07.2023 15:43
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Son düzlüğe giren Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin final bölümü için heyecanlı bekleyiş başladı. Hafızalardan silinmeyecek bir bölümle ekranlara veda etmeye hazırlanan Alparslan Büyük Selçuklu'nun final tarihi merak ediliyor. İki sezonu geride bırakan ve reytinglerde her hafta zirveye oturmayı başaran Alparslan Büyük Selçuklu'nun son 2 bölümünün ne zaman çekileceği belli oldu.

Arka Sokaklar'da 18.sezon öncesi şoke eden veda! Efsane diziden bir yıldız daha kaydıArka Sokaklar'da 18.sezon öncesi şoke eden veda! Efsane diziden bir yıldız daha kaydı

Alınan bilgilere göre yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle seyredilen Alparslan Büyük Selçuklu'nun kalan son iki bölümünün yeni yayın döneminde izleyenlerle buluşacağı öğrenildi. Sedat İnci'nin yönettiği, Emre Konuk'un senaristi, yapımcısı ve proje tasarımcısı olduğu Alparslan Büyük Selçuklu şimdiye kadar 59 bölüm yayınlandı ve 61.bölümde ise yayın serüvenini sonlandıracak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • Abbazz 9 ay önce Şikayet Et
    Çarpıtılmış Amerikan filmlerini hayranlıkla seyredenler son simdi bu dizi hakkında olumsuz yorum yapıyorlar .siz ABD dizilerine devam edin bizi bize bırakın
    Cevapla
  • Anadolu 8 ay önce Şikayet Et
    Bu diziler yalnız bizleri yani;Asıl, Milli ve Yerli Türk Oğlu Türk Evlatlarını ilgilen dirir.Çünkü Onların gecmiş tarihi.Osmanlı;Hicaz Kut' Ul Amare'de; Emperyalist 8 ingiliz general 2 tümen ve 25 bin askerini esir aldı. Tarih kitaplarımızda bu zaferi kim sildirdi? Kralice üzülmesin diye ; kraliçenin artık besleme zihniyeti sil dirdi .Bu tarih kokan diziler bizi ilgilendiriyor.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 9 ay önce Şikayet Et
    Ben olaya başka açıdan bakacağım. Herşeyi tadında bırakmak lazım. Bir dizi uzatıldımı baymaya başlıyor. Saçma sapan senaryolar çoğalıyor.
    Cevapla
  • Osman 9 ay önce Şikayet Et
    Bu tarihi dizileri ayakta tutamıyoruz ve hep başarısız oluyoruz. Çünkü tarihin o dönemlerinde olan sosyal yaşanmışlıkları, günümüzdeki ile karıştırıyoruz. Birde tarihin gerçek akışında olmayan olayları olmuş gibi yapıp komik duruma düşürüyorlar. İlave ve uydurma senaryolar ile süslemeye çalışıyorlar. Alakasız konulara giriyorlar.
    Cevapla
  • Çin işi gibi 9 ay önce Şikayet Et
    neredeyse öz chinese oğulları falan diyecekler tiplere bak eski dönem çin filmleri gibi, komedi niyetli izleyenler olabilir :)
    Cevapla
  • necdet mengen 9 ay önce Şikayet Et
    Kendisini üç kuruşa satabilen bir senaristin tarihi ifsad etmesinin son bulması iyi oldu. Gerçek ler üzerine kurulu tarihi filmleri dört gözle bekliyoruz.
    Cevapla
  • tstzafer 9 ay önce Şikayet Et
    bu film, tarih belgeseli değil karıştırmayın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti