Arka Sokaklar'da yıldızlar geçidi! 18.sezonda kadroya öyle isimler katılıyor ki...

Verdiği aranın ardından yeni sezon çekimlerine başlayacak ve çalışmalarını sıkı tempoda sürdürecek olan Arka Sokaklar'a eski ekipten sürpriz bir isim transfer edildi.

Arka Sokaklar'da yıldızlar geçidi! 18.sezonda kadroya öyle isimler katılıyor ki...
Arka Sokaklar'da yıldızlar geçidi! 18.sezonda kadroya öyle isimler katılıyor ki...
GİRİŞ 26.07.2023 15:05 GÜNCELLEME 26.07.2023 15:05

Ağustos ayında 18.sezon çekimleri için ekipçe sete çıkmaya hazırlanan Arka Sokaklar dizisinde transferlerin ardı arkası kesilmiyor. Arka Sokaklar dizisinde üstlendiği ‘Başak’ karakteriyle tanınırlık kazanan eski oyuncu Perihan Ünlücan ekibe tekrardan transfer edildi.

Emanet'ten Kirli Sepeti'ne beklenmedik transfer! Halil İbrahim Ceyhan Melisa Döngel'le...Emanet'ten Kirli Sepeti'ne beklenmedik transfer! Halil İbrahim Ceyhan Melisa Döngel'le...

Oyunculuk kariyerinde Kayıtdışı, Kırlangıç Fırtınası, Hatırla Gönül, Karadayı, 20 Dakika gibi yapımlarda boy gösteren Perihan Ünlücan, Arka Sokaklar’ın yeni sezonunda kameralar karşısına geçecek.

TRT’nin dijital platformu Tabii’den tarihi rekor! Rakiplerini kıskandıracak başarı...TRT’nin dijital platformu Tabii’den tarihi rekor! Rakiplerini kıskandıracak başarı...

Bu sezon D Media isimli yapım şirketiyle anlaşma sağlayan Arka Sokaklar’ın yönetmenlik koltuğunda Orhan Oğuz oturacak ve senaryosunu ise Ozan Yurdakul kaleme alacak. Zafer Ergin, Özgür Ozan, Türker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Oğuz Peçe, Kerimhan Duman ve Mustafa Üstündağ gibi isimler de Arka Sokaklar’ın 18.sezonunda yer alacaklar.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MİT teröristlere göz açtırmadı: 9 terörist yakalandı, 16 terörist etkisiz hale getirildi
Otomotiv satışlarında aylar sonra bir ilk yaşandı