CHP Halk Tv'ye yıllık bakın kaç para ödüyormuş! Dev rakam ortaya çıktı

CHP ile Halk TV arasındaki anlaşmanın tek taraflı olarak feshedilmesinin ardından detaylar ortaya çıktı. Protokol gereği CHP'nin Halk Tv'ye yılda 70 milyon TL ödeyeceği öne sürüldü.

GİRİŞ 26.07.2023 16:38 GÜNCELLEME 26.07.2023 16:52
Bu Habere 153 Yorum Yapılmış

14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından koltuk kavgasına girişilen CHP'de şimdi de medya kavgası başladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'in CHP destekçisi Halk Tv ile imzalanan protokolü tek taraflı olarak fesh etmesinin ardından iptal edilen protokolle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.

YILLIK 70 MİLYON TL

Seçimler sonrası CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları fondaş medyaya da sıçradı. CHP destekçisi Halk Tv'nin 'değişim' tartışmalarının ardından muhalif isimlere açılıp, Kılıçdaroğlu'nu destekleyenlere ambargo uygulanması sonrası CHP ile Halk Tv arasındaki kirli defterler açıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, tarafından Halk Tv ile imzalanan protokolün tek taraflı olarak iptal edilmesi sonrası protokolün detayları öğrenildi. Damga Gazetesi'nin haberine göre protokolde, CHP tarafından Halk Tv'ye yıllık 70 milyon TL ödeneceği belirtildi. 

'KONUŞMALARIN CANLI YAYINLANMASI İÇİN' DENİLDİ

CHP ile Halk Tv arasında imzalanan ve Eren Erdem'in imzasıyla Ankara 54. Noteri aracılığıyla Halk Tv'ye gönderilen 'Fesihname'de iptal edilen protokolün detayları öğrenildi. Protokolde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın konuşmalarının canlı olarak yayımlanması için Halk Tv'ye yıllık 70 milyon TL ödeneceği belirtildi. 

BAŞKA KANALLAR DA VARMIŞ

Tartışmaların odağındaki Eren Erdem dün bir canlı yayına katılarak CHP-Halk Tv ilişkisinden öteye başka medya organlarıyla da benzer anlaşmalar yapıldığını itiraf etti. Erdem programda, "Başka anlaşma yaptığımız kanallar da var. Hangileri olduğunu söylemem doğru olmaz. Gizli anlaşmalar değil. Kanallar taraf olarak bunu paylaşmamızı istemeyebilirler." ifadelerini kullandı. 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 153
  • Haydar 9 ay önce Şikayet Et
    Besleme basın diye de bir basınımız varmış. Ver paranı ona göre konuşayım! Besleme basın, besleme yazarlar, besleme moderatörler ve konuşmacılar. Demokrasi mi? Zerresi yok. Özgür basın mı? asla!
    Cevapla
  • Önce TÜRKİYE 9 ay önce Şikayet Et
    iş bankası ticari bir faaliyet yürütmektedir.. partilerin ticaribir faliyet yürütülebilir diye bir kanun ve tüzük yoktur, gayri resmi bankadan hisse almaktadır.
    Cevapla
  • Zafer 9 ay önce Şikayet Et
    Bu iş bittiği ne göre Halk tv yakında iflas eder. Tek geçim kaynağı işi fes etmiş.
    Cevapla
  • vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Danıştay sayıştay niye chp. Nin hesaplarını incelemiyor dürüstce incelense parti kapatılır yetkili olanlar hapese girer gerçek bu
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 9 ay önce Şikayet Et
    iş bankası hisseleri derhal devletimize geçmeli...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!