Ben Bu Cihana Sığmazam'a 2 usta isim birden evet dedi! Devleri buluşturacak

2.sezonda da aksiyon ve gerilimin ardı arkasının kesilmeyeceği Ben Bu Cihana Sığmazam'a 2 usta oyuncu birden transfer edildi.

Ben Bu Cihana Sığmazam'a 2 usta isim birden evet dedi! Devleri buluşturacak
Ben Bu Cihana Sığmazam'a 2 usta isim birden evet dedi! Devleri buluşturacak
GİRİŞ 06.08.2023 16:20 GÜNCELLEME 06.08.2023 16:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İzleyenlerin yayına girdiği her hafta soluk soluğa takip ettiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle 2 dev isim birden anlaşma sağladı. İlk olarak Oktay Kaynarca'nın üstlendiği 'Cezayir Türk' karakterinin teyzesi 'Hafize' rolünü oynayacak isim belli oldu.

Tolga Sarıtaş, Kusursuz'la gümbür gümbür geliyor! Yeni dizisiyle nefesleri kesecekTolga Sarıtaş, Kusursuz'la gümbür gümbür geliyor! Yeni dizisiyle nefesleri kesecek

Oyunculuk kariyerinde Ferhunde Hanımlar, Bizim Evin Halleri, Avrupa Yakası, Doktorlar, Medcezir, Jet Sosyete Yargı gibi projelerde boy gösteren Ayşenil Şamlıoğlu, Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Hafize'si oldu.

Öte yandan hikayesiyle 2.sezonda farklı bir renk katmaya hazırlanan 'Cemile' karakterini de Zeynep Eronat'ın üstleneceği açıklandı. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu kimliğinin yanı sıra senarist ve seslendirme sanatçısı olarak tanınırlık kazanan Zeynep Eronat, Ben Bu Cihana Sığmazam'da kameralar karşısına geçecek.

Usta oyuncu Zeynep Eronat, Asmalı Konak, Sıla, Parmaklıklar Ardında, Neredesin Firuze, Kırmızı Oda, Kızılelma: Bir Fetih Ülküsü, gibi yapımlarda oyunculuk performansını sergilemişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • izmitli 9 ay önce Şikayet Et
    EDHO bitecek dizimiydi tekrarlarını a 2 de üçüncü tur seyrediyom
    Cevapla
  • Duygusal Zombi 9 ay önce Şikayet Et
    İzleyiciler bazen çocuktan beter oluyor. EDHO bu veya şu şekilde bitti. Kabul edin artık. Sırf bu yüzden "Ben bu cihana sığmazam" adlı yapımı görmezden geldiniz. Bırakın şans vermeyi izlememek için her bahaneye sığındınız. Ayıptır günahtır. Burada da oyuncular emek veriyor. Bu kadar mızıkçılık olmaz ki! Anlayın artık EDHO bit-ti...
    Cevapla
  • Cemil 9 ay önce Şikayet Et
    Bu dizi baştan hata zaten
    Cevapla
  • İzlemem 9 ay önce Şikayet Et
    Anlaşildi kadınlar için olacak bu sezon
    Cevapla
  • Murat 9 ay önce Şikayet Et
    EDHO’yu gereksiz yere bitirdiler. Dostum değilsin Raci Şaşmaz ve ATV
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dev derbi yarın: Galatasaray-Fenerbahçe! Şampiyonluk düğümü çözülüyor
Kassam Tugayları keskin nişancıları Cibaliye mülteci kampındaki İsrail askerini öldürdü