Tolga Sarıtaş, Kusursuz'la taşları yerinden oynayacak! Yeni dizisiyle gündem oldu

Bir süredir ekranlardan uzak kalan ve hayranları tarafından sabırsızlık içerisinde beklenen Tolga Sarıtaş'ın yeni adresi belli oldu.

Tolga Sarıtaş, Kusursuz'la taşları yerinden oynayacak! Yeni dizisiyle gündem oldu
Tolga Sarıtaş, Kusursuz'la taşları yerinden oynayacak! Yeni dizisiyle gündem oldu
GİRİŞ 03.08.2023 09:25 GÜNCELLEME 03.08.2023 09:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son olarak Baba dizisinde usta oyuncu Haluk Bilginer'le başrolü paylaşan Tolga Sarıtaş, ekranlara belirli bir süreliğine ara vermişti. Setlere dönme kararı alan Tolga Sarıtaş, Kusursuz isimli projeyle gümbür gümbür geliyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam'a 2 usta oyuncu birden evet dedi! Devleri buluşturacakBen Bu Cihana Sığmazam'a 2 usta oyuncu birden evet dedi! Devleri buluşturacak

BluTV platformunda yayın hayatına merhaba demeye hazırlanan Kusursuz dizisiyle sözleşme imzalayan Tolga Sarıtaş, sürpriz bir karakterle sevenlerinin karşısına geçecek. Kerem Deren'in senaryosunu kaleme aldığı ve Ender Mıhlar'ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Kusursuz dizisinin yeni transferi Tolga Sarıtaş ekranlara bomba gibi dönüyor.

Bilindiği gibi ekranların aranan yüzü Tolga Sarıtaş oyunculuk kariyerinde Arka Sokaklar, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe, Güneşin Kızları, Söz ve Arıza gibi projelerde boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Nur Muhammed 9 ay önce Şikayet Et
    Kadinlari zengin suslu hayatlara ozendiriyor. Erkekleri siddete ve kolay paraya ozendiriyor. Bu satafat bu tamahkarlik, kisa yoldan zengin olmak, parayi gorgusuzce harcamak, kendi yapabilidigin isi baskasina yaptirmak gunah degil mi? Insanlari kine dusmanliga tesvik etmek. insanlari intikam duygularina sevk etmek, toplumun, ailenin huzurunuz bozmak suc ve gunahtir.
    Cevapla
  • Name 9 ay önce Şikayet Et
    böyle boş dizilerle milleti ekranlara kitleyip ülkeyi toplumu aileleri mahvettiler gençleri özendirip topluma faydasız hale getirdiler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin dindarlık oranı ortaya çıktı! İşte kişisel sorunlarda sığınılan liman
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik