ATV dizisi Ateş Kuşları'ndan müjdeli haber! Yapımcısı büyük sürprizi duyurdu

Verdiği aranın ardından yakında sete çıkmaya hazırlanan Bozdağ Film imzalı Ateş Kuşları dizisinin yeni sezon yayın tarihi netlik kazandı.

ATV dizisi Ateş Kuşları'ndan müjdeli haber! Yapımcısı büyük sürprizi duyurdu
ATV dizisi Ateş Kuşları'ndan müjdeli haber! Yapımcısı büyük sürprizi duyurdu
GİRİŞ 01.08.2023 09:27 GÜNCELLEME 01.08.2023 09:27

Bülent İşbilen’in yönetmenliğini üstlendiği ve ilk sezonuyla geniş bir kitlenin beğenisini kazanan Ateş Kuşları dizisinden sevindiren haber geldi. Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz’ın senaryosunu kaleme aldığı ve Mehmet Bozdağ’ın yapımcısı olduğu Ateş Kuşları projesinin yeni sezon yayın tarihi duyuruldu.

Ağustos ayının ortasında yeni sezon çekimleri için sete çıkacağı öğrenilen Ateş Kuşları dizisinin 1 Eylül Cuma tarihinde yayına girmesi bekleniyor. İkinci sezona bomba gibi bir başlangıç yapacak olan Ateş Kuşları dizisinin başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Görkem Sevindik ve Burak Tozkoparan gibi birbirinden yetenekli isimler paylaşıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak