TRT1'de Modern Doğu Masalları fırtınası esti! Gönül Dağı yapımcısından dev proje

Yahya Samancı'nın yönetmenliğinde çekimleri yapılan Modern Doğu Masalları dizisi ilk bölümüyle bu akşam TRT1 ekranında izleyicisinin karşısına geçecek.

GİRİŞ 02.08.2023 09:33 GÜNCELLEME 02.08.2023 09:33
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Babalarını kaybeden iki kardeşin yaşadıklarını konu olarak işleyen Modern Doğu Masalları dizisi bu sefer TRT1 ekranına geliyor. Normal şartlarda TRT'nin dijital platformu Tabii üzerinden yayınlanan Modern Doğu Masalları, şimdi de TRT1 ekranında seyircisini ağırlayacak.

ATV’nin rekortmen dizisi Ateş Kuşları'ndan sevindiren haber! Tarih resmen açıklandıATV’nin rekortmen dizisi Ateş Kuşları'ndan sevindiren haber! Tarih resmen açıklandı

Başrollerini Semih Ertürk, Feyyaz Duman ve Mehmet Atay'ın paylaştığı Köprü Film imzalı Modern Doğu Masalları ekran başındakilere unutulmaz anlar yaşatacak. 31 Temmuz Pazartesi tarihinde yayına girecek Modern Doğu Masalları dizisinde Gönül Dağı'nın yıldız oyuncusu Semih Ertürk de yer alacak.

Modern Doğu Masalları Dizisinin Konusu Nedir?

Halil ve İbrahim, babalarının vasiyetini gerçekleştirmek üzere bir yolculuğa çıkar. Yüzyıllardır anlatılan kadim Anadolu hikayeleriyle bezeli bu yolculuk esnasında babalarının geçmişi ve kendileri hakkında pek çok şey öğreneceklerdir.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Netitrebet 9 ay önce Şikayet Et
    Binlerce dizi, film seyretmiş, zamanında onlarca TV platformlarına üye olmuş biri olarak söylüyorum ; TRT bu işi gerçek anlamda Profesyonelce yapabilen TEK yerli platformdur. Dizinin ilk bölümünü seyrettim. 10 üzerinden 10 veriyorum. Mükemmel. Bütün aile bireylerinin korkmadan, çekinmeden izleyebileceği şahane bir eser. Bravo TRT.
    Cevapla
  • Zeynep 9 ay önce Şikayet Et
    Allah'a tabii olmamızı öğütleyen özümüze dönmemiz için yol gösteren tabii ye yürekten alkış
    Cevapla
  • Emine Düzen 9 ay önce Şikayet Et
    Tabi milletin daha çok unutulması lazım
    Cevapla
  • Bayram 55 9 ay önce Şikayet Et
    Sonu çok hüzünlü bitiyor her bölümde başka bir hikaye
    Cevapla
  • svs58 9 ay önce Şikayet Et
    tanıtım videosu bile kaliteyi ortaya koyuyor..görüntü,ses,fon müziği ve kadro ben burdayım diyor..özüne dönmeye çalışan bir millet için çok değerli bir dizi,,tıpkı GÖNÜL dağı gibi,,varolasın TRT..yine kültürümüze dair güldürdün yüzümüzü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tasarruf  Tedbir Paketi'ne CHP ve memur sendikalarından ilk tepki
62 ilde Kıskaç-15 operasyonu: 544 şüpheli yakalandı