Alparslan Büyük Selçuklu'nun yerine TRT1'e geliyor! Sürpriz isme teklif gitti

TRT1’in merak konusu haline gelen dizisi Selahaddin Eyyubi’ye dair detaylar yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Alparslan Büyük Selçuklu’nun yerine yayınlanacak olan Selahaddin Eyyubi dizisi için Uğur Güneş’e teklif götürüldüğü öğrenildi.

Alparslan Büyük Selçuklu'nun yerine TRT1'e geliyor! Sürpriz isme teklif gitti
Alparslan Büyük Selçuklu'nun yerine TRT1'e geliyor! Sürpriz isme teklif gitti
GİRİŞ 27.08.2023 09:59 GÜNCELLEME 27.08.2023 09:59
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Yaz ayında çekimlere başlanacak olan TRT1'in yeni dizisi Selahaddin Eyyubi için nefesler tutuldu. Akli Film ve Ansari Shah Film’in ortaklaşa yapımcısı olduğu Selahaddin Eyyubi hakkında sürpriz gelişmeler yaşandı. Yönetmenlik koltuğunda Emir Khalilzadeh’in oturacağı Selahaddin Eyyubi, TRT1'in iddialı projesi Alparslan Büyük Selçuklu’nun yerine yayına girecek.

Gönül Dağı'nın yapımcısından TRT1'e sürpriz dizi! Reytingleri altüst edecekGönül Dağı'nın yapımcısından TRT1'e sürpriz dizi! Reytingleri altüst edecek

Senaristliğini İsa Yıldız’ın üstlendiği ve Emre Konuk’un imzasıyla yayın hayatına merhaba demeye hazırlanan Selahaddin Eyyubi dizisi için bomba bir isme teklif götürüldüğünün bilgisine ulaşıldı.

TRT1’in reyting rekortmeni Alparslan Büyük Selçuklu projesinin yayınlanmayan son 2 bölümünün devamı niteliğinde yeni sezonda başlayacak Selahaddin Eyyubi için başarılı oyuncu Uğur Güneş’e teklif sunuldu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 36
  • Esra 8 ay önce Şikayet Et
    Herkes birşeyler yazmış ilk önce dizi başlasa daha sonra yorum yapılsa ayrıca diğer oyuncular bile daha belli değil ki Uğur Güneş daha önce Diriliş Ertuğrul da oynamıştı Tuğtekin Bey oluyordu
    Cevapla
  • Rasim 8 ay önce Şikayet Et
    Hiç iyi olmadı biz geniş çok daha geniş bir aileyiz ve biz hepimiz çok severek izliyorduk neden ne için biri bitmeden bir diğeri nasıl olur tamamen şaşırmış olmalılar ki öyle görünüyor çok sevilen bir dizi daha henüz başlamadan bitti bizede TRT yi bırakmak düşer ..
    Cevapla
  • Aysenur.. 8 ay önce Şikayet Et
    Emre kivilcimmm...yönetmen beyy lütfen hatA etmeyin.
    Cevapla
  • Gülhan 8 ay önce Şikayet Et
    Alpaslan izlediğim tek diziydi neden bitiyor
    Cevapla
  • Osmanlı 8 ay önce Şikayet Et
    Uğur güneş berbat olmaz daha iyi bir oyuncu lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...